Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Constantin Budescu. Cu ce se ocupă Mădălina, femeia care i-a schimbat viaţa lui „Budi”

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2023, 14:08

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia lui Constantin Budescu. Cu ce se ocupă Mădălina, femeia care i-a schimbat viaţa lui „Budi”

Cât de frumoasă este soţia lui Constantin Budescu. Cu ce se ocupă Mădălina

Mădălina Budescu, alături de Constantin Budescu / Instagram

Cât de frumoasă este soţia lui Constantin Budescu (34 de ani). Mădălina Budescu este femeia care i-a schimbat viaţa lui „Budi”. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu şi Mădălina s-au căsătorit în octombrie 2014, la Ploieşti. Naşul lui „Budi” a fost chiar fostul său coechipier de la Astra, Dani Coman. „La biserică am avut cele mai mari emoţii, am semnat cel mai important şi cel mai lung contract din viaţa mea. E un contract pe viaţă”, spunea internaţionalul român după ce şi-a dus aleasa inimii la altar.

Cât de frumoasă este Mădălina Budescu, soţia lui Constantin Budescu

Mijlocaşul Petrolului are doi copii, pe Patrick Nicolas (7 ani) şi pe Matias (5 ani).

M-am schimbat în bine după ce m-am căsătorit, după ce-au venit copiii, sunt alt om. Chiar dacă par eu mai neserios și mai glumeț câteodată. Mi-ar plăcea ca băieții să-mi calce pe urme, dacă vor dori, însă nu-i voi obliga„, spunea Constantin Budescu într-un interviu pentru gsp.ro.

Mădălina Budescu se ocupă de salonul de înfrumuseţare pe care l-a inaugurat la finalul anului trecut. „Ideea a fost a soției, nu a mea, am ajutat-o cât am putut de mult și nu bucurăm că am reușit să deschidem acest salon„, a declarat atunci Budescu.

Reclamă

Eu mi-am dorit foarte mult acest lucru. Am considerat că este cazul să fac și eu altceva mai ales că ne-am mai liniștit cu plecările și suntem aproape de casă„, a precizat Mădălina Budescu pentru ph-online.ro.

Constantin Budescu a câştigat 2 milioane de euro la TAS

Constantin Budescu a câştigat la TAS procesul cu fostul său club, Al-Shabab. Mijlocaşul a scăpat de griji şi va primi o sumă uriaşă. Budescu a ieşit victorios la Lausanne. A aflat că a câştigat procesul cu arabii şi că va primi compensaţii de 1.9 milioane de euro. Se adaugă şi alte costuri, astfel că „Budi” va încasa peste 2 milioane de euro.

Se respinge cererea făcută de către Al Shabab Football Club în întregime. Acceptă cererea reconvențională a lui Valentin Constantin Budescu […]. Încheierea unilaterală a contractului din 01.07.2018 dintre fotbalist și Al Shabab FC a avut o cauză justă„, se arată în documentul TAS.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea. Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine„, spunea Budescu.

Budescu a fost cumpărat de Al-Shabab de la FCSB cu 2.5 milioane de euro. Marius Şumudică a insistat pentru mijlocaşul român. După ce l-au demis pe Şumudică, arabii au încercat să scape şi de jucătoru l român. Noul antrenor l-a trimis să se antreneze singur, moment în care Budescu s-a întors în ţară.

Al-Shabab l-a dat în judecată pe Budescu şi a cerut compensaţii uriaşe pentru întreruperea contractului. FIFA le-a dat dreptate şi l-a somat pe Budescu să achite clubului 725.000 de dolari. Internaţionalul român nu a acceptat şi şi-a căutat dreptatea la TAS. A câştigat procesul şi a scăpat de orice griji. Nu va mai fi nevoit să achite niciun ban. În schimb, va încasa 2 milioane de euro!

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și