Închide meniul

Constantin Budescu a câştigat la TAS! Arabii de la Al-Shabab trebuie să-i plătească o „avere”. „Știam că dreptatea este de partea mea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2022, 19:24

Constantin Budescu a câştigat la TAS! Arabii de la Al-Shabab trebuie să-i plătească o „avere. „Știam că dreptatea este de partea mea!

Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi

Constantin Budescu, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

Constantin Budescu a câştigat la TAS procesul cu fostul său club, Al-Shabab. Internaţionalul român a scăpat de griji şi va primi o sumă uriaşă. Mijlocaşul de 33 de ani, ajuns între timp la Petrolul, a primit cea mai bună veste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit playsport.ro, Budescu a ieşit victorios la Lausanne. Astăzi a aflat că a câştigat procesul cu arabii şi că va primi compensaţii de 1.9 milioane de euro. Se adaugă şi alte costuri, astfel că „Budi” va încasa peste 2 milioane de euro.

Constantin Budescu a câştigat la TAS. Al-Shabab îi va plăti 2 milioane de euro!

Se respinge cererea făcută de către Al Shabab Football Club în întregime. Acceptă cererea reconvențională a lui Valentin Constantin Budescu […]. Încheierea unilaterală a contractului din 01.07.2018 dintre fotbalist și Al Shabab FC a avut o cauză justă„, se arată în documentul TAS.

Constantin Budescu a avut şi o primă reacţie după ce a primit verdictul final.

Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea. Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine„, a spus Budescu pentru sursa citată.

Reclamă

Budescu a fost cumpărat de Al-Shabab de la FCSB cu 2.5 milioane de euro. Marius Şumudică a insistat pentru mijlocaşul român. După ce l-au demis pe Şumudică, arabii au încercat să scape şi de jucătoru l român. Noul antrenor l-a trimis să se antreneze singur, moment în care Budescu s-a întors în ţară.

Al-Shabab l-a dat în judecată pe Budescu şi a cerut compensaţii uriaşe pentru întreruperea contractului. FIFA le-a dat dreptate şi l-a somat pe Budescu să achite clubului 725.000 de dolari. Internaţionalul român nu a acceptat şi şi-a căutat dreptatea la TAS. A câştigat procesul şi a scăpat de orice griji. Nu va mai fi nevoit să achite niciun ban. În schimb, va încasa 2 milioane de euro!

Constantin Budescu e gata să ducă naţionala României la EURO 2024

Constantin Budescu e gata să ducă naţionala României la EURO 2024. Budescu spune că are nevoie de evoluţii bune la Petrolul pentru ca selecţionerul Edi Iordănescu să îl cheme din nou.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu e pus pe fapte mari. „Magicianul” de la Petrolul crede că poate să ajute naţionala României să se califice la Campionatul European din 2024.

Nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Eu mai am de jucat mult, și dacă o să am evoluții bune probabil că o să ajung din nou la echipa națională. Dar, prima dată trebuie să joc bine aici, la echipa de club, pentru că vin după o perioadă grea, după o accidentare destul de serioasă și sper ca de la anul să fie totul în regulă„, a spus Constantin Budescu pentru prosport.ro.

Budescu are, în momentul de faţă, o cotă de piaţă de 750.000 de euro.

Recomandări
  • Constantin Budescu a câştigat procesul de la TAS
  • Al-Shabab îi va plăti peste 2 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și