Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Este un fost model şi cu 10 ani mai mică decât selecţionerul României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 9:19 / Actualizat: 11 februarie 2024, 19:19

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Este un fost model şi cu 10 ani mai mică decât selecţionerul României

Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Arabella este o prezenţă constantă la meciurile echipei naţionale şi, în acelaşi timp, una extrem de discretă

Edi Iordănescu, selecţionerul României / Hepta

Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Arabella este o prezenţă constantă la meciurile echipei naţionale şi, în acelaşi timp, una extrem de discretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Edi Iordănescu îl ştie toată lumea, dar puţini ştiu cum arată superba sa soţie. Edi Iordănescu este căsătorit şi Arabella din 2020, dar au o relaţie din 2007. Cei doi au împreună 2 copii.

Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu

Arabella Iordănescu este un fost model şi este cu 10 ani mai mică decât selecţionerul României. Aceasta este o prezenţă constantă la meciurile echipei naţionale şi, în acelaţi timp, este extrem de discretă. Soţia lui Edi Iordănescu a terminat Facultatea de Medicină. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ SOŢIA LUI EDI IORDĂNESCU)

Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani”, spunea, în 2010, Edi Iordănescu.

Ce a dezvăluit mama lui Edi Iordănescu după meciul România – Elveţia 1-0

Valeria Iordănescu a recunoscut că a plâns după meciul cu Israel, care ne-a adus calificarea la EURO 2024. Mama lui Edi nu a uitat să-I mulţumească Lui Dumnezeu.

Reclamă

„(n.r. cât timp a trecut de când nu a mai fost pe stadion?) Cel puțin 10 ani, dar să știți că trăirile pe care le-am avut la copil au fost mai mari decât la soțul meu. Le mulțumesc băieților, pentru că mi-au făcut o mare bucurie, după trăirile și sentimentele avute.

Am simțit că nu se mai termină meciul, suporterii au fost superbi și la înălțime. În ultimul rând, le mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului, că eu tot timpul m-am rugat să ne ajute, să ne bucurăm cu toții.

După calificarea băiatului am plâns, e altceva pentru copil. Mândră nu pot să spun, bucuroasă. La EURO să facă ce a făcut și în seara asta, m-aș bucura să avem o echipă de acest nivel, le doresc în continuare ce le-am dorit și până acum, mă rog în continuare ca până acum”, a spus mama selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Iordănescu: „Tata a avut emoţii mai mari decât când era antrenor”

Anghel Iordănescu a fost surprins bucurându-se ca un copil la golul înscris de Denis Alibec, în debutu reprizei a doua. Fiul său, Andrei, a povestit cum a trăit „Generalul” meciul care ne-a menţinut în urna a doua pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie.

„Tata a ieșit prin față, a avut emoții toată seara, a stat în picioare din minutul 80, cu siguranță s-a rugat și el și a avut emoții mai mari decât atunci când era el antrenor. Se vede după voce că nu mai pot la cât am strigat, m-am rugat tot meciul să terminăm cu bine.

Nu m-aș fi gândit la o victorie, dar mi-aș fi dorit, cum s-a și întâmplat. Cred că este o surpriză și un moment unic că am terminat grupa neînvinși și pe primul loc.

Sper să facem surpriză la EURO, cum am făcut și în această campanie de calificări și să trecem de grupe. Mi-aș dori să ieșim din grupe, să avem și o grupă accesibilă și ușoară ca să putem să câștigăm. Mi-aș dori să ieșim din grupă, cred că această națională merită să meargă mai departe”, a comentat şi Andrei Iordănescu, fratele selecţionerului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și