Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Iulian Filipescu. Nicoleta, apariţie rară alături de soţul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iunie 2024, 8:57 / Actualizat: 3 iunie 2024, 14:00

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia lui Iulian Filipescu. Nicoleta, apariţie rară alături de soţul său

Cât de frumoasă este soţia lui Iulian Filipescu

Captură AntenaSport

Cât de frumoasă este soţia lui Iulian Filipescu. Cei doi au avut o apariţie extrem de rară în spaţiul public, la dineul oficial care a avut loc înaintea meciului de retragere al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 49 de ani, soţia lui Iulian Filipescu a avut o apariţie elegantă la braţul soţului său. Nicoleta şi Iulian Filipescu locuiesc în Spania, în apropiere de Oviedo, iar apariţiile în spaţiul public din România sunt extrem de rare. Nicoleta şi Iulian Filipescu s-au căsătorit în 1999. (VEZI IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI IULIAN FILIPESCU ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este soţia lui Iulian Filipescu

Pentru evenimentul la care participat alături de soţul său, Nicoleta Filipescu a ales o ţinută simplă, dar extrem de elegantă. Cei doi au împreună 3 copii: Adrian, Davis și Lys.

Cum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani

Iată cum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Component al „Generației de Aur” și fost fundaș al Stelei, Filipescu este o prezență deosebit de rară în spațiul public din România. În momentul de față, Filipescu este stabilit în Spania. Alături de naționala României a participat la EURO 1996 și la Campionatul Mondial din 1998.

Filipescu s-a întors în România cu ocazia meciului de retragere a „Generației de Aur”. Prezent la antrenamentele foștilor jucători, acesta a oferit un interviu rar, în care a vorbit despre situația sa și despre foștii colegi de generație.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu ne-am mai văzut de mult. Pe unii dintre ei i-am văzut acum un an, la Cluj, dar, în general, de mult timp. Pentru mine, e o plăcere, o onoare (n.r.- să joace din nou în fața unui stadion plin), sperăm să ne simțim bine. Tot timpul ți-e dor de mirosul ierbii, de public… Nu (n.r.- dacă mai este în fotbal).

Nu mi-e dor, m-am obișnuit cu noua poziție. (n.r.- cu ce foști colegi s-a mai văzut în ultima perioadă) Cu Gâlcă, Lăcătuș, care mai vine pe la Oviedo, unde locuiesc, Craioveanu, Popescu, Hagi”, a spus Iulian Filipescu, în cadrul interviului.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și