Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este unica nepoata a Anamariei Prodan. Maya seamănă mult cu celebra sa mătuşă

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 9:35

Reclamă
Cât de frumoasă este unica nepoata a Anamariei Prodan. Maya seamănă mult cu celebra sa mătuşă

Cât de frumoasă este unica nepoata a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan şi nepoată ei, Maya/ Instagram

Cât de frumoasă este unica nepoată a Anamariei Prodan! Impresara este în vacanţă în America, unde a profitat de ocazie şi şi-a vizitat sora, care locuieşte acolo. Cu acest prilej, Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de nepoata ei, care îi seamănă izbitor de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan are o soră mai mică pe nume Anca Savelio, cu care are o relaţie extrem de bună.

Cât de frumoasă este unica nepoata a Anamariei Prodan

Anca Savelio este căsătorită cu luptătorul american de jiu-jitsu, Anthony Savelio. Cei doi au împreună şi o fetiţă, pe nume Maya.

Anamaria Prodan se află în vizită pe la sora ei în această perioadă, şi a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram alături de aceasta, cât şi alături de cumnatul şi unica ei nepoată.

„Petrecere alături de familia mea: sora mea, cumnatul meu şi nepoata mea”, se arată în mesajul care însoţeşte fotografiile postate de Anamaria Prodan.

Reclamă

În fotografiile postate, Anamaria Prodan a surprins-o pe Maya, cea care îi este nepoată. Tânăra seamănă foarte mult atât cu mama ei, cât şi cu mătuşa ei (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Anca Savelio și-a întemeiat o familie peste Ocean și are și o afacere prosperă care îi aduce o sumă imensă de bani. Sora cea mică a Anamariei Prodan este agent imobiliar, iar de-a lungul timpului a făcut mai multe tranzacții importante. Acestea au depăşit 20 de milioane de euro, potrivit estimărilor.

Ce a spus Anamaria Prodan despre sora sa mai mică

Într-un interviu acordat în trecut, Anamaria Prodan a vorbit la superlativ despre sora sa. Deşi cele două surori sunt despărțite de foarte mulți kilometri, dar și de diferența de personalitate dintre ele, acestea au o relație foarte bună. Anamaria Prodan are numai cuvinte de laude la adresa surorii sale pe care o consideră deșteaptă, cuminte și ordonată.

Reclamă 4 / 0/3

”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa.

Anamaria Prodan surprinde cu noua ei afacere

Anamaria Prodan surprinde pe toată lumea cu noua ei afacere. La numai câteva luni după ce anunţa că vrea să se îmbogăţească din înmormântări de lux, vedeta în vârstă de 50 de ani e gata să dea o nouă lovitură. Îşi deschide o agenţie imobiliară în Dubai, cu sucursală în Bucureşti.

Agentul de jucători îşi extinde aria afacerilor şi vrea să vină în ajutorul românilor care îşi doresc să îşi cumpere case în cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite. „vreau să-i feresc de țepe!”, anunţă ea.

Anamaria Prodan deţine un apartament de 4 milioane de euro în Dubai şi a locuit o lungă perioadă de timp acolo. Tot mai mulţi români îşi cumpără proprietăţi în „raiul milionarilor”, atraşi de preţurile atractive. Impresarul îşi doreşte să profite, dar şi să îi ajute pe doritori să nu îşi piardă toţi banii.

„Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și