Închide meniul
Foto

Cât de frumoase sunt cele două fiice ale lui Adrian Mutu. Apariţie rară alături de tatăl lor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2024, 21:36

Reclamă
Cât de frumoase sunt cele două fiice ale lui Adrian Mutu. Apariţie rară alături de tatăl lor

Cât de frumoase sunt cele două fiice ale lui Adrian Mutu

Captură AntenaSport

Cât de frumoase sunt cele două fiice ale lui Adrian Mutu. „Briliantul” se află în vacanţă, în Republica Dominicană, alături de Sandra, actuala soţie, de fiul lor, dar şi de Mario, băiatul pe care îl are din căsnicia cu Alexandra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu petrece alături şi de cele două fiice pe care le are din căsnicia cu Consuelo. Mutu a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare alături de toţi copiii săi. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoase sunt cele două fiice ale lui Adrian Mutu

Fanii lui Mutu au reacţionat imediat. „Superbi copiii, îți seamănă leit toți, să fie sănătoși și fericiți” sau „Frumoasă familie! Vă ador„, au fost câteva dintre comentarii.

Adrian Mutu a mers în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc fiicele sale, din căsnicia cu Consuelo. „Briliantul” a plecat pentru a sărbători la majoratul fiicei sale cele mari, Adriana.

Fiica cea mică a lui Adrian Mutu, Maya, are 15 ani. „Briliantul” a dezvăluit că Sandra, actuala sa soţie, are o relaţie excelentă cu cele două.

Reclamă
Reclamă 4

„Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Thiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…

Ele (Sandra și Consulea, n., red.) vorbesc când trebuie să vorbească, când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

De asemenea, din căsnicia cu prima soţie, Alexandra Dinu, Adrian Mutu mai are un fiu, care are 22 de ani. „Briliantul” a dezvăluit că Mario este foarte apropiat de familie.

Reclamă

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani

După divorţul de Adrian Mutu, puţine lucruri se mai ştiu despre a doua soţie a lui Adrian Mutu. Ajunsă la 51 de ani, Consuelo e la fel de sexy ca pe vremea când era căsătorită cu „Briliantul”. (VEZI IMAGINI RARE CU FOSTA SOŢIE A LUI ADRIAN MUTU ÎN GALERIA FOTO)

Consuelo locuieşte în Republica Dominicană, alături de cele două fetiţe pe care le are cu Adrian Mutu. Consuelo şi-a deschis şi o afacere. Are o agenţie imobiliară care se ocupă de vânzarea locuinţelor de lux. Fostul fotomodel a jucat în filme.

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra. De altfel, Adrian Mutu a rămas în relaţii bune şi cu Alexandra Dinu, prima soţie, aşa cum fostul antrenor de la Rapid şi CFR Cluj a dezvăluit.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și