Închide meniul
Foto

Cât de frumoase sunt fiicele lui Dan Șucu! Ioana și Cristina au un succes imens în afaceri

Publicat: 5 iulie 2023, 16:38

Reclamă
Cât de frumoase sunt fiicele lui Dan Șucu! Ioana și Cristina au un succes imens în afaceri

Cât de frumoase sunt fiicele lui Dan Șucu

Dan Şucu, în Giuleşti alături de actuala soţie / AntenaSport

Cât de frumoase sunt fiicele lui Dan Șucu, Ioana și Cristina. Milionarul român, care este acționar majoritar la Rapid, are două fete din mariajul cu una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România, Camelia Șucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu are o viață extrem de tumultoasă. Patronul Rapidului este căsătorit cu Diana Șucu și are doi copii cu fosta prezentatoare TV: Dan Matei și Andrei Cristian. Milionarul român mai are două fete din prima căsnicie.

Cât de frumoase sunt Ioana și Cristina, fiicele lui Dan Șucu

Omul de afaceri a divorțat în 2003 de Camelia Șucu, femeia cu care a avut un mariaj de 18 ani și de care s-a despărțit cu scandal. Cristina și Ioana sunt fiicele lui Dan Șucu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Acestea au împlinit 32, respectiv 36 de ani și calcă pe urmele părinților.

Potrivit viva.ro, Ioana Șucu și Cristina Șucu au succes în afaceri! Fiica cea mare a lui Dan Șucu este managerul unui restaurant, dezvoltatoare a unui program nutrițional și event planner la propria firmă de organizări de evenimente.

Sora ei, Cristina Șucu, deține mai multe spații de joacă în București. Cele două surori ar fi proprietarele și a unui ansamblu rezidențial format din două blocuri cu 6 etaje. Au, în total, 76 de apartamente lângă Pădurea Băneasa!

Reclamă
Reclamă 4

Dan Șucu a fost surprins, în urmă cu câteva zile, alături de fiicele lui. Relația lor, care avuse serios de suferit în urma divorțului din urmă cu două decenii, este tot mai bună.

Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi (n.r. Dan Șucu), însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie.

Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimportivă. E greu să-i explic unui copil că are o soră adultă, dar știți cum sunt copiii. Dacă le duci o jucărioară devii cel mai bun prieten al lor. Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate”, a declarat Ioana Șucu pentru puterea.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu. Dezvăluirile făcute de Diana Şucu

Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare!

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect.

Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul„, a mai spus actuala soţie a lui Dan Şucu.

La finalul anului trecut, Dan Șucu avea o avere estimată la 135-145 de milioane de euro. Era pe locul 2 în topul bogaților din fotbal, după Gigi Becali (325-425 de milioane de euro). Înainte de startul noului sezon din Liga 1, Dan Șucu a devenit acționar majoritar al clubului. Avea număr egal de acțiuni cu Victor Angelescu dar, după o mărire de capital, Șucu a ajuns să dețină 70% dintre acțiuni.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
20:33

„Au fost dezbateri!” Oficialii lui U Cluj, anunțul momentului despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB!

20:32

Video„Toată lumea în galben!” Edi Iordănescu şi „tricolorii”, îndemn pentru suporteri înainte de EURO 2024

19:55

LIVE TEXTCsikszereda – Dinamo 0-0. Gol anulat pentru „ciucani”! „Câinii” sunt la 90 de minute de menţinerea în Liga 1

19:50

Rafael Nadal, eliminat în primul tur la Roland Garros! Discurs emoţionant, după eşecul cu Zverev: „Sper să mă întorc!”

19:39

„Sportul românesc a rămas mai sărac” Mesajul postat de Elisabeta Lipă, după moartea lui Ștefan Birtalan

19:27

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cine nu ar vrea să joace cu el!”

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică 4 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 5 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 6 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
Citește și