Închide meniul

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării: „Este o tragedie! Am pierdut tot!” Ce decizie radicală a luat

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2023, 9:33

Reclamă
Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării: „Este o tragedie! Am pierdut tot! Ce decizie radicală a luat

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării

Cătălin Moroșanu, alături de soția sa / spynews.ro

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării după ce și-a pierdut conturile de Facebook, din cauza unor hackeri. Fostul luptător a pierdut contracte importante și sume mari de bani din această cauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu a fost victima hacker-ilor anul trecut, care i-au furat principalele două conturi de Facebook. Prin intermediul platformelor sociale, fostul luptător avea venituri importante din publicitate, datorită notorietății sale. Totul s-a dus însă pe apa zâmbetei.

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării

După ce a încercat timp de opt luni să-și recupereze conturile, apelând la experți în IT din România, Cătălin Moroșanu a luat decizia radicală să renunțe la ele. Va încerca să-și crească vizibilitatea pe alte conturi, însă veniturile sale nu vor mai fi la nivelul de altă dată.

Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat, după, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie. Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit.

Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat pe personal m-au hackuit, iar de pe personal pe cel oficial și am rămas așa. De opt luni de zile încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este.

Reclamă
Reclamă

Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani, am pierdut tot!”, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru Antena Stars.

Cum a ratat Cătălin Moroşanu un milion de dolari

S-a aflat cum a ratat Cătălin Moroşanu un premiu de un milion de dolari. Fostul luptător a dezvăluit care a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o în întreaga sa carieră. S-ar fi putut îmbogăţi, dar a făcut o gafă greu de imaginat.

“Moartea din Carpaţi” a avut şansa de a câştiga, în ring, o sumă uriaşă. În 2013, a luptat la Zagreb într-o gală stelară şi a ajuns până în sferturile de finală. Îi promisese soţiei că va câştiga finala şi că va reveni în România cu toţi banii, dar nu s-a putut ţine de cuvânt.

Reclamă

Moroşanu s-a luptat, în primul meci, cu ucraineanul Pavel Zhuravlev. Era mare favorit, dar în cea de-a treia rundă a fost de nerecunoscut. A pierdut şi a părăsit ringul cu arcada ochiului spartă şi plin de sânge.

La 9 ani distanţă, starul din România anunţă că de vină ar fi fost o dietă pe care a încercat-o. Aşa a ajuns să nu aibă nicio şansă încă din confruntarea inaugurală.

Moroșanu: „Nu m-am gândit la milionul de dolari!”

Nasol! Cum, ar fi culmea, nașpa rău! Problema este că greșeala a fost a mea! Am ținut atunci un regim din Japonia, nu prea am mâncat carnea, iar carnea te ajută foarte mult, îți mărește testosteronul în organism și ești mai agresiv, mai bărbat, ai forță. Parcă eram un pui de gostat, nu aveam nici cea mai mare răutate!

Eu, de obicei, am acea răutate, iar în momentul în care nu mai consumi carne, nu mai ai voința aceea și nebunia aceea. Acolo am greșit eu că dacă nu țineam regimul acela și mâncam cum știam eu, ca la țară mâncam: carne, de toate. Eu zic că aveam șanse mari să câștig meciul respectiv”, a declarat Cătălin Moroşanu într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Moroşanu evită să se mai gândească la cecul care îi putea schimba definitiv viaţa.

Așa a vrut Dumnezeu! La milionul ala de dolari nu m-am gândit, pentru că nu am vrut să am așteptări. Dacă te gândești la bani în momentul când te lupți, am pățit lucrul acesta, când m-am luptat pentru bani și nu mi-a ieșit(..) când te lupți pentru glorie atunci ai șanse mari să câștigi(…) Am pierdut un milion de dolari, ce pot să mai fac?! Oricum eu sunt obișnuit cu bani puțini“, a mai spus fostul luptător.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 31 aug.

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:40

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

23:00

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 3 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY
Citește și