Închide meniul
Foto

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară! Luptătorul a dezvăluit tot, la două luni distanță după ce soţia sa a născut: ”Nu credeam în acest vis!”

Reclamă

Publicat: 11 februarie 2022, 20:42

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară! Luptătorul a dezvăluit tot, la două luni distanță după ce soţia sa a născut: ”Nu credeam în acest vis!”

Secretul neștiut al lui Cătălin Moroșanu

Hepta

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară

Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu, a adus pe lume un băiețel în luna decembrie a anului trecut. Fiul luptătorului s-a născut prematur pe 1 decembrie. Acesta a ținut totul ascuns timp de două luni. Moroşanu a dat vestea pe reţelele de socializare, iar după aceea a făcut precizări suplimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moroșanu este în culmea fericirii. Luptătorul mai are o fetiță, pe Natalis. „Este născut pe 1 decembrie. Sunt tată de băiat și nu mă așteptăm. Chiar îmi doream să am și un băiat. Nu știu cum s-a întâmplat. A venit când ne doream mai mult, dar nu credeam în acest vis. Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc”, a declarat Cătălin Moroșanu la o emisiune, citat de spynews.ro.

Cătălin Moroșanu și-a făcut planul. Investiția uriașă pe care o va face în acest an

Cătălin Moroșanu a avut o carieră impresionantă și nu poate sta departe de ring nici după retragere. Fostul mare luptător și-a deschis academie în București și antrenează zeci de copii. Speră să descopere un nou campion.

Moroșanu are planuri mari în 2022. Vrea să deschidă alte două săli de kickboxing, chiar dacă pandemia l-a încurcat anul trecut. Investiția se anunță uriașă, dar „Moartea din Carpați” e hotărât să facă totul pentru a ajuta sportul care l-a făcut celebru.

Reclamă

„În 2022 îmi doresc să îmi mai deschid încă două academii, îmi doresc să fiu sănătos, îmi doresc să fiu un om mai bun și să reușesc să îi inspir pe alții„, a recunoscut Cătălin Moroșanu la wowbiz.ro.

Moroșanu a făcut mari sacrificii pentru a-și urma visul. A plecat din Iași și s-a mutat singur în Capitală. „Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici ca să mă ocup de sală”, a precizat atunci luptătorul. Cătălin și Georgiana tocmai au sărbătorit 20 de ani relație.

Cătălin Moroșanu şi-a făcut debutul în K1 în anul 2007, atunci când a participat la K1 România 2007. A luptat împotriva celebrului Stefan Leko. Moroșanu a participat la competiții de Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1, sportivul obținând mai multe victorii importante.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și