Închide meniul
Foto

Cătălin Moroșanu și-a făcut planul. Investiția uriașă pe care o va face în acest an: „Asta îmi doresc”. Luptătorul s-a inspirat de la Gică Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 10:24

Cătălin Moroșanu și-a făcut planul. Investiția uriașă pe care o va face în acest an: „Asta îmi doresc”. Luptătorul s-a inspirat de la Gică Hagi

Cătălin Moroşanu surprinde: "Am luat bătaie de la o fată!"

Cătălin Moroşanu, alături de soţia lui / Instagram Cătălin Moroşanu

Moroșanu are planuri mari în 2022. Vrea să deschidă alte două săli de kickboxing, chiar dacă pandemia l-a încurcat anul trecut. Investiția se anunță uriașă, dar „Moartea din Carpați” e hotărât să facă totul pentru a ajuta sportul care l-a făcut celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu își va deschide alte două academii

În 2022 îmi doresc să îmi mai deschid încă două academii, îmi doresc să fiu sănătos, îmi doresc să fiu un om mai bun și să reușesc să îi inspir pe alții„, a recunoscut Cătălin Moroșanu la wowbiz.ro.

Moroșanu a făcut mari sacrificii pentru a-și urma visul. A plecat din Iași și s-a mutat singur în Capitală. „Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici ca să mă ocup de sală”, a precizat atunci luptătorul. Cătălin și Georgiana tocmai au sărbătorit 20 de ani relație.

Gică Hagi, exemplu pentru Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu și-a deschis academie pe modelul lui Gică Hagi, care are o şcoala de fotbal de succes la Ovidiu.

Mi-am deschis academia Cătălin Moroşanu. Vreau să fie o academie ca ca a lui Gică Hagi. Vreau să iau copii, să îi cresc şi să îi aduc. Am avut 4 muncitori acolo şi multă lume mă întreba cum m-am menţinut aşa de slab.

Reclamă

A fost o provocare. Am investit ceva bani acolo, dar e o investiţie pe termen lung. Nu neapărat să facă performanţă, dar să facă sport şi mişcare. Îmi diresc ca copiii noştri să crească sănătos cu mentalitate de învingători”, a declarat „Moartea din Carpaţi” la AS.ro Live.

Cătălin Moroșanu şi-a făcut debutul în K1 în anul 2007, atunci când a participat la K1 România 2007. A luptat împotriva celebrului Stefan Leko. Moroșanu a participat la competiții de Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1, sportivul obținând mai multe victorii importante.

Poreclit „Moartea din Carpați”, acesta a luptat ultima dată pe 6 iunie 2019, când l-a învins pe britanicul Daniel Sam, într-o gală organizată la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și