Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă. „A suferit arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului”. Gestul impresionant

Publicat: 31.05.2021, 14:30.

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă. Luptătorul a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru Octavian, un copil din Iaşi care are mari probleme de sănătate.

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev

Facebook Cătălin Moroşanu

Moroşanu încearcă să adune bani pentru tratamentul de care are nevoie elevul pentru a se recupera după ce a suferit arsuri grave.

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă

Octavian este un copil: el ar putea fi și fiul tău, fratele tău, colegul tău de clasă, prietenul de joacă sau partenerul de dans.

Octavian al nostru e un elev deosebit, intrat în clasa a V-a la Colegiul Național Iași, unde în scurtul timp petrecut, a reușit să-și impresioneze atât colegii cât și profesorii prin inteligența, energia și bunul-simț care-l caracterizeaza. Deși rămas fără mamă acum câțiva ani, bunica, tatăl și sora mai mare Ioana au făcut totul ca Octavian să aibă o familie adevărată.

Marea lui pasiune rămâne însă dansul, Octavian practicând de mulți ani dansul sportiv cu rezultate remarcabile: pe lîngă numeroase cupe și medalii, perfomanța de vârf este calificarea, în 2019, în finala Campionatului Național de Dans Sportiv.

Acum însă, Octavian are nevoie de ajutorul nostru, atât al celor care îl cunosc personal cât și al tuturor, persoane fizice, asociații sau companii, celor care doresc sa facă o faptă bună.

În urma unui accident nefericit petrecut în luna aprilie Octavian a suferit arsuri pe o suprafață importantă a corpului. După o îngrijire exemplară în Spitalul Clinic pentru copii Sf. Maria din Iași, sub aripa unor medici și asistente coordonați de Dna. dr. Sidonia Susanu, pentru aprecierea cărora cuvintele nu sunt de ajuns, Octavian a trecut cu bine peste toate intervențiile chirurgicale necesare în asemenea cazuri.

Cătălin Moroşanu: „Efortul va fi însemnat şi de durată!”

Starea lui este una bună și încurajatoare, insă va urma pentru el un drum lung către recuperarea funcțiilor pielii și la cum îl știm cu toții de luptător și optimist, Octavian îl va străbate cu perseverență.

Având în vedere că acest lucru se poate face cel mai bine beneficiind de cele mai moderne materiale și medicamente și că nu toate sunt acoperite de Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm pe toți cei care îl cunoașteți, precum și pe cei care necunoscându-l vor să facă o faptă bună și să dea o sansă unui copil de 12 ani, să fim alături de Octavian.

Efortul financiar principal va fi îndreptat către achiziția unor materiale de protecție a pielii care să-i dea acesteia cele mai mari șanse de vindecare, ajutată și de organismul lui tânăr și sportiv.

Toate sumele donate și toate cheltuielile făcute vor fi evidențiate la zi și extrem de transparent: vom actualiza și publica online zilnic sumele intrate în conturi, vom publica lunar extrasele bancare, vom afișa toate facturile de achiziții.

Octavian are zeci de cupe şi medalii

Grupul de inițiativă pentru această campanie este formată din parinți ai colegilor și prietenilor lui Octavian, aflați în legatură zilnică cu tatăl și bunica lui Octavian și avand toată susținerea acestora.

Până vom reuși implementarea și a unui sistem de plată cu cardul, am deschis în această săptămână 2 conturi pe numele tatălui (tutorele legal) lui Octavian, domnul Constantin Roman, la BCR Iași:
❤️ RO87 RNCB 0175 0333 3535 0001 lei
❤️ RO06 RNCB 0175 0333 3535 0004 eur

Având în vedere că efortul va fi insemnat (estimăm 2.000-3.000 eur lunar, dar totul va depinde de evoluția pielii) și de durată (minim 1 an), sunt apreciate orice contribuții dar și mai important este ca acestea sa fie făcute, în măsura posibilităților fiecaruia dintre noi, pe întreaga perioadă de recuperare a lui Octavian„, a fost anunţul făcut de Cătălin Moroşanu pe pagina lui de Facebook.

Cătălin Moroşanu, dezamăgit de Sergiu Ciobotariu

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care a suferit arsuri grave. Anul trecut l-a ajutat şi pe Sergiu Ciobotariu, dar a suferit o deziluzie. I-a cumpărat o locuinţă din donaţii, dar tânărul călăreţ din Iaşi şi-a vândut casa unor interlopi şi s-a mutat din nou în ghetou.

L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic.Şi îi iau o casă şi cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?„, a spus Cătălin Moroşanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pe același subiect
Cătălin Moroşanu
Diverse • 10:41
„Au fost momente grele!” Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent din intimitatea familiei. Cum şi-a uimit soţia după 8 ani de relaţie
Cătălin Moroşanu, lovitură directă pentru tricolori
Diverse • 11 iunie, 11:30
Cătălin Moroşanu, lovitură directă pentru tricolori! „Eu cred că e vorba doar de cap, clar trebuie să aibă o mentalitate de învingători”
Cătălin Moroşanu şi Sergiu Ciobotariu
Diverse • 3 mai, 18:36
Cătălin Moroşanu, pregătit să îl înfrunte pe Sergiu, "călăreţul" care a vândut unor interlopi casa primită din donaţii. "L-am luat din mahala, mi-e milă de copiii lui!"
Antena 1
Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Ce au descoperit medicii
Top citite
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Programul complet al „optimilor” şi oraşele în care se vor juca super-meciurile de la turneul final
1
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Programul complet al „optimilor” şi oraşele în care se vor juca super-meciurile de la turneul final
Ultimele știri
9:39 Alvaro Morata trece printr-o dramă, la Euro 2020! Soţia şi copiii au primit ameninţări cu moartea, după ratările starului lui Juventus 9:18 Francesco Totti şi Jose Mourinho, schimb fabulos de replici! „Cel mai bun antrenor din lume!” vs. „Îmi pare rău că am ajuns cu 4 ani mai târziu!” 8:39 Închizătorul perfect pentru România! Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Aș juca cu ochii închiși cu el acolo”! 0:01 Schimbare de macaz! Rapidiştii nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia dintr-un motiv uluitor. „Opt jucători susţin examenul de Bacalaureat” 24 iunie, 23:46 AS.ro LIVE | Maria Claudia Nechita şi antrenorul Adrian Lăcătuş au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan! Poveştile pugilistei care va reprezenta România la Jocurile Olimpice 24 iunie, 23:45 Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid! Când va fi făcut anunţul oficial. Ultimele informaţii apărute chiar înaintea sosirii campionului mondial la Bucureşti 24 iunie, 23:30 UPDATELIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Programul complet al „optimilor” şi oraşele în care se vor juca super-meciurile de la turneul final 24 iunie, 23:30 EXCLUSIVClaudiu Keşeru nu ia în calcul să se lase de fotbal. „Mi-am propus să mai joc trei ani”. Ce aşteptări are de la FCSB şi care este marele său regret! 24 iunie, 23:10 Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Patronul FCSB îşi poate vedea visul cu ochii: „Octavian Popescu va fi vândut cu peste 10 milioane de euro, e clar!” 24 iunie, 23:07 VIDEO & FOTOÎntâlnire emoţionantă pentru Simona Halep la All England Club. Darren Cahill a oprit antrenamentul pentru a poza momentul. „Două campioane”
Close