Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă. „A suferit arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului”. Gestul impresionant

Publicat: 31.05.2021, 14:30.

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă. Luptătorul a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru Octavian, un copil din Iaşi care are mari probleme de sănătate.

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev

Facebook Cătălin Moroşanu

Moroşanu încearcă să adune bani pentru tratamentul de care are nevoie elevul pentru a se recupera după ce a suferit arsuri grave.

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă

Octavian este un copil: el ar putea fi și fiul tău, fratele tău, colegul tău de clasă, prietenul de joacă sau partenerul de dans.

Octavian al nostru e un elev deosebit, intrat în clasa a V-a la Colegiul Național Iași, unde în scurtul timp petrecut, a reușit să-și impresioneze atât colegii cât și profesorii prin inteligența, energia și bunul-simț care-l caracterizeaza. Deși rămas fără mamă acum câțiva ani, bunica, tatăl și sora mai mare Ioana au făcut totul ca Octavian să aibă o familie adevărată.

Marea lui pasiune rămâne însă dansul, Octavian practicând de mulți ani dansul sportiv cu rezultate remarcabile: pe lîngă numeroase cupe și medalii, perfomanța de vârf este calificarea, în 2019, în finala Campionatului Național de Dans Sportiv.

Acum însă, Octavian are nevoie de ajutorul nostru, atât al celor care îl cunosc personal cât și al tuturor, persoane fizice, asociații sau companii, celor care doresc sa facă o faptă bună.

În urma unui accident nefericit petrecut în luna aprilie Octavian a suferit arsuri pe o suprafață importantă a corpului. După o îngrijire exemplară în Spitalul Clinic pentru copii Sf. Maria din Iași, sub aripa unor medici și asistente coordonați de Dna. dr. Sidonia Susanu, pentru aprecierea cărora cuvintele nu sunt de ajuns, Octavian a trecut cu bine peste toate intervențiile chirurgicale necesare în asemenea cazuri.

Cătălin Moroşanu: „Efortul va fi însemnat şi de durată!”

Starea lui este una bună și încurajatoare, insă va urma pentru el un drum lung către recuperarea funcțiilor pielii și la cum îl știm cu toții de luptător și optimist, Octavian îl va străbate cu perseverență.

Având în vedere că acest lucru se poate face cel mai bine beneficiind de cele mai moderne materiale și medicamente și că nu toate sunt acoperite de Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm pe toți cei care îl cunoașteți, precum și pe cei care necunoscându-l vor să facă o faptă bună și să dea o sansă unui copil de 12 ani, să fim alături de Octavian.

Efortul financiar principal va fi îndreptat către achiziția unor materiale de protecție a pielii care să-i dea acesteia cele mai mari șanse de vindecare, ajutată și de organismul lui tânăr și sportiv.

Toate sumele donate și toate cheltuielile făcute vor fi evidențiate la zi și extrem de transparent: vom actualiza și publica online zilnic sumele intrate în conturi, vom publica lunar extrasele bancare, vom afișa toate facturile de achiziții.

Octavian are zeci de cupe şi medalii

Grupul de inițiativă pentru această campanie este formată din parinți ai colegilor și prietenilor lui Octavian, aflați în legatură zilnică cu tatăl și bunica lui Octavian și avand toată susținerea acestora.

Până vom reuși implementarea și a unui sistem de plată cu cardul, am deschis în această săptămână 2 conturi pe numele tatălui (tutorele legal) lui Octavian, domnul Constantin Roman, la BCR Iași:
❤️ RO87 RNCB 0175 0333 3535 0001 lei
❤️ RO06 RNCB 0175 0333 3535 0004 eur

Având în vedere că efortul va fi insemnat (estimăm 2.000-3.000 eur lunar, dar totul va depinde de evoluția pielii) și de durată (minim 1 an), sunt apreciate orice contribuții dar și mai important este ca acestea sa fie făcute, în măsura posibilităților fiecaruia dintre noi, pe întreaga perioadă de recuperare a lui Octavian„, a fost anunţul făcut de Cătălin Moroşanu pe pagina lui de Facebook.

Cătălin Moroşanu, dezamăgit de Sergiu Ciobotariu

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care a suferit arsuri grave. Anul trecut l-a ajutat şi pe Sergiu Ciobotariu, dar a suferit o deziluzie. I-a cumpărat o locuinţă din donaţii, dar tânărul călăreţ din Iaşi şi-a vândut casa unor interlopi şi s-a mutat din nou în ghetou.

L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic.Şi îi iau o casă şi cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?„, a spus Cătălin Moroşanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

AS. RO LIVE

Edi Iordănescu, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere!
Extra • 9 sept., 13:08
Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere! Viteza uriaşă cu care a fost prins circulând
Cătălin Moroşanu a luat o decizie radicală. "Mă mut singur"
Diverse • 6 aug., 18:04
Cătălin Moroşanu a luat o decizie radicală. „Mă mut singur”. Motivul pentru care pleacă din Iaşi, de lângă soţie!
Cătălin Moroşanu
Diverse • 25 iun., 10:41
„Au fost momente grele!” Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent din intimitatea familiei. Cum şi-a uimit soţia după 8 ani de relaţie
Antena 1
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
Top citite
Dezvăluiri răvăşitoare în documentarul despre Michael Schumacher, care tocmai a fost lansat. Soţia lui a început să plângă. Imagini unice
1
Foto Dezvăluiri răvăşitoare în documentarul despre Michael Schumacher, care tocmai a fost lansat. Soţia lui a început să plângă. Imagini unice
Ultimele știri
0:28 Jablonec – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, atac la Marius Şumudică: „N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile! Eu trebuie să repar” 0:17 Jablonec – CFR Cluj 1-0 | Reacția lui Andrei Burcă după a doua înfrângere la rând. „Trebuie să punem capul în jos!” Derapaj involuntar la finalul interviului 16
sept.
23:46
„Coșmarul vostru s-a întors!” Reacţie fabuloasă a turcilor de la Galatasaray la faza în care Moruţan a declanşat nebunia la Istanbul
16
sept.
23:40
Jablonec – CFR Cluj 1-0. Meci de coșmar în Cehia! Dan Petrescu, a doua înfrângere la rând de la revenirea în Gruia. Campioana României, ultima în grupa de Conference League
16
sept.
23:31
Jablonec – CFR Cluj | Cristi Bălgrădean și Camora au „îngropat-o” pe campioana României! Gafe de curtea școlii ale oamenilor lui Dan Petrescu. „Ce ai făcut?”
16
sept.
22:48
Nicolae Badea a dat răspunsul cu privire la revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo: „Dacă ne întâlnim, nu înseamnă că punem ceva la cale!” Ce a spus Iuliu Mureşan
16
sept.
22:11
Dinamo – Kielce 32-29. Victorie uriaşă pentru „dulăi” în grupele Ligii Campionilor. Pascual a câştigat duelul cu Dujshebaev
16
sept.
21:28
VIDEOAlexandru Mitriță, primul gol la PAOK Salonic! Echipa lui Răzvan Lucescu s-a distrat în Gibraltar
16
sept.
21:06
VideoScene uluitoare în Cehia! Jucătorii de la CFR Cluj şi staff-ul condus de Dan Petrescu au putut intra pe stadion doar după ce au prezentat paşaportul Covid. Control la sânge făcut de cehi
16
sept.
20:30
UPDATEOlimpiu Moruțan, aproape de un super-gol în Galatasaray – Lazio! Voleul său a zguduit bara transversală. Reacţie ireală: s-a luat singur la palme. Portarul lui Lazio s-a făcut de râs din cauza românului
Close