Închide meniul

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă. „A suferit arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului”. Gestul impresionant

Reclamă

Publicat: 31 mai 2021, 14:30

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă. „A suferit arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului. Gestul impresionant

Facebook Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev

Moroşanu încearcă să adune bani pentru tratamentul de care are nevoie elevul pentru a se recupera după ce a suferit arsuri grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care trăieşte o dramă

Octavian este un copil: el ar putea fi și fiul tău, fratele tău, colegul tău de clasă, prietenul de joacă sau partenerul de dans.

Octavian al nostru e un elev deosebit, intrat în clasa a V-a la Colegiul Național Iași, unde în scurtul timp petrecut, a reușit să-și impresioneze atât colegii cât și profesorii prin inteligența, energia și bunul-simț care-l caracterizeaza. Deși rămas fără mamă acum câțiva ani, bunica, tatăl și sora mai mare Ioana au făcut totul ca Octavian să aibă o familie adevărată.

Marea lui pasiune rămâne însă dansul, Octavian practicând de mulți ani dansul sportiv cu rezultate remarcabile: pe lîngă numeroase cupe și medalii, perfomanța de vârf este calificarea, în 2019, în finala Campionatului Național de Dans Sportiv.

Acum însă, Octavian are nevoie de ajutorul nostru, atât al celor care îl cunosc personal cât și al tuturor, persoane fizice, asociații sau companii, celor care doresc sa facă o faptă bună.

Reclamă

În urma unui accident nefericit petrecut în luna aprilie Octavian a suferit arsuri pe o suprafață importantă a corpului. După o îngrijire exemplară în Spitalul Clinic pentru copii Sf. Maria din Iași, sub aripa unor medici și asistente coordonați de Dna. dr. Sidonia Susanu, pentru aprecierea cărora cuvintele nu sunt de ajuns, Octavian a trecut cu bine peste toate intervențiile chirurgicale necesare în asemenea cazuri.

Cătălin Moroşanu: „Efortul va fi însemnat şi de durată!”

Starea lui este una bună și încurajatoare, insă va urma pentru el un drum lung către recuperarea funcțiilor pielii și la cum îl știm cu toții de luptător și optimist, Octavian îl va străbate cu perseverență.

Având în vedere că acest lucru se poate face cel mai bine beneficiind de cele mai moderne materiale și medicamente și că nu toate sunt acoperite de Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm pe toți cei care îl cunoașteți, precum și pe cei care necunoscându-l vor să facă o faptă bună și să dea o sansă unui copil de 12 ani, să fim alături de Octavian.

Reclamă 4 / 0/3

Efortul financiar principal va fi îndreptat către achiziția unor materiale de protecție a pielii care să-i dea acesteia cele mai mari șanse de vindecare, ajutată și de organismul lui tânăr și sportiv.

Toate sumele donate și toate cheltuielile făcute vor fi evidențiate la zi și extrem de transparent: vom actualiza și publica online zilnic sumele intrate în conturi, vom publica lunar extrasele bancare, vom afișa toate facturile de achiziții.

Octavian are zeci de cupe şi medalii

Grupul de inițiativă pentru această campanie este formată din parinți ai colegilor și prietenilor lui Octavian, aflați în legatură zilnică cu tatăl și bunica lui Octavian și avand toată susținerea acestora.

Până vom reuși implementarea și a unui sistem de plată cu cardul, am deschis în această săptămână 2 conturi pe numele tatălui (tutorele legal) lui Octavian, domnul Constantin Roman, la BCR Iași:
❤️ RO87 RNCB 0175 0333 3535 0001 lei
❤️ RO06 RNCB 0175 0333 3535 0004 eur

Având în vedere că efortul va fi insemnat (estimăm 2.000-3.000 eur lunar, dar totul va depinde de evoluția pielii) și de durată (minim 1 an), sunt apreciate orice contribuții dar și mai important este ca acestea sa fie făcute, în măsura posibilităților fiecaruia dintre noi, pe întreaga perioadă de recuperare a lui Octavian„, a fost anunţul făcut de Cătălin Moroşanu pe pagina lui de Facebook.

Cătălin Moroşanu, dezamăgit de Sergiu Ciobotariu

Cătălin Moroşanu a sărit în ajutorul unui elev care a suferit arsuri grave. Anul trecut l-a ajutat şi pe Sergiu Ciobotariu, dar a suferit o deziluzie. I-a cumpărat o locuinţă din donaţii, dar tânărul călăreţ din Iaşi şi-a vândut casa unor interlopi şi s-a mutat din nou în ghetou.

Reclamă

L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic.Şi îi iau o casă şi cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?„, a spus Cătălin Moroşanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Cătălin Moroşanu strânge fonduri pentru un tânăr aflat în suferinţă
  • Luptătorul încearcă să îl ajute pe Octavian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și