Închide meniul

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre întâlnirea cu unul dintre marii aliați ai lui Vladimir Putin. Ce a spus despre războiul din Ucraina: „Asta mă îngrijorează cel mai mult!”

Reclamă

Publicat: 4 martie 2022, 13:14 / Actualizat: 5 martie 2022, 21:09

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre întâlnirea cu unul dintre marii aliați ai lui Vladimir Putin. Ce a spus despre războiul din Ucraina: „Asta mă îngrijorează cel mai mult!

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Este o dramă!„, a precizat fostul campion din kickboxing. Moroșanu se așteaptă ca și România să aibă de suferit. Repercusiunile economice se anunță a fi severe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Ramzan Kadîrov

Acest război e o dramă, dar din păcate ne va costa și pe noi, ca țară. Au crescut prețurile la combustibil, la cereale, vor crește prețurile și la noi, pe mine asta mă îngrijorează pe lângă drama umanitară din Ucraina„, a declarat Cătălin Moroșanu pentru fanatik.ro.

„Moartea din Carpați” și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe liderul cecen Raman Kadîrov, cel care este un aliat important al lui Vladimir Putin. În urmă cu cinci ani, Moroșanu s-a luptat într-o gală la Groznîi.

Era un tip cu barbă roșie, cam mic de statură. A urcat pe ring, după luptă, toată lumea era impresionată de Ramzan Kadîrov. E pasionat de arte marțiale, mai ales de kickboxing și de MMA. Toate galele pe care le face acolo (la Groznîi, în Cecenia, n. red.) le face din pasiune.

Tuturor le era frică de el. Ramzan Kadîrov este liderul suprem acolo, nimeni nu zice nimic în fața lui. Dar el s-a purtat frumos cu noi, cu invitații. Am avut tot ce am vrut, el ne-a tratat cu respect. M-a și felicitat după luptă. Am stat în stânga lui la masă. Nu am vorbit cu el prea mult, nici nu aveam ce, el vorbește doar rusă, discuta cu traducător. Înțelegea doar rusă, i-am zis și eu `Hello, Mister`, dar atât, nu înțelegea nimic. Ce să îi mai spun? Am vorbit cu alții„, a precizat Moroșanu.

Reclamă

Zilele trecute a apărut informația că Kadîrov și-a trimis armata de „măcelari” ceceni în Ucraina. I-a și transmis președintelui Zelenski să îi ceară iertare lui Vladimir Putin.

Profit de această oportunitate, vreau să-i dau un sfat președintelui actual al Ucrainei, înainte de a deveni „fostul”, să-l contacteze pe comandantul nostru suprem, președintele Vladimir Vladimirovici (n.r. Vladimir Putin) și să-i ceară iertare„, a transmis Kadîrov.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Cine este Ramzan Kadîrov

Ramzan Kadîrov, care cândva a luptat împotriva Moscovei, este acum un aliat-cheie al președintelui Vladimir Putin și este considerat unul dintre cei mai de temut oameni din Rusia. Kadîrov a impus legea islamică – în propria sa interpretare – în regiunea cecenă și este renumit pentru abuzuri și nerespectarea drepturilor omului.

Reclamă 4 / 0/3

Ramzan Kadîrov controlează Cecenia, republică din sudul Federației Ruse, care cândva a dat mari bătăi de cap Moscovei din cauza ambițiilor de independență, ca pe propriul domeniu personal, a anunțat observatornews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și