Închide meniul

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent despre Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi: „Nu ştiu ce înţelegere subterană a făcut”

Reclamă

Publicat: 21 iunie 2022, 17:04

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent despre Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi: „Nu ştiu ce înţelegere subterană a făcut

Cătălin Moroşanu, alături de "călăreţul" Sergiu

Facebook Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu a oferit noi detalii despre Sergiu Ciobotaru, tănârul călăreţ din Iaşi, care a fost ajutat de sportiv să îşi ia o casă. Moroşanu spune că Sergiu este încă proprietarul casei donate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu a mai spus că Sergiu este încă proprietarul casei, deşi a preferat să se întoarcă în mahala.

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent despre Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ din Iaşi

Normal că am încredere, dar nu cred că trebuie să avem aşteptări. E o diferenţă foarte mare în a avea încredere şi a avea alteptări. Sergiu este încă proprietar al acelui imobil. Nu l-a vândut. Nu ştiu ce înţelegere subterană a avut cu persoana respectivă care locuieşte acolo. El avea interdicţie în contract să nu înstrăineze bunul timp de 5 ani de zile. Toată acea campanie pe care am făcut-o a fost să strâng bani de la toţi românii.

Şi erau banii românilor. Eu nu puteam să îmi bat joc de toată bunătatea românilor. I-am luat o casă, avea bucătărie, două dormitoare, avea două băi. Avea locul unde să ducă şi calul la păscut. Era într-o zonă metropolitană. A avut totul acolo, dar este greu să ai aşteptări de la cineva care a crescut într-o mahala, neavând apă potabilă, neavând energie electrică”, a spus Cătălin Moroşanu despre Sergiu Ciobotaru la o emisiune TV.

Sergiu Ciobotaru şi-a vândut casa cumpărată din donațiile lui Cătălin Moroșanu

Sergiu Ciobotaru, tânărul care a primit cadou o casă din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu, a decis să revină în ghetou.

Reclamă

Acesta a încheiat un contract de închiriere, urmând ca după 5 ani casa să îi revină celui care a închiriat. Conform vecinilor, locuinţa a ajuns în proprietatea unor interlopi.

Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, a spus un vecin.

Potrivit sursei citate, Sergiu ar fi vândut casa unor interlopi. El ar fi avut un comportament schimbat şi înainte să se mute.

Reclamă 4 / 0/3

A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a povestit un localnic.

Recomandări
  • Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent despre Sergiu Ciobotaru
  • Ce se întâmplă cu casa pe care i-a donat-o

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și