Închide meniul

Câți bani a pierdut Bănel Nicoliță în afaceri. Vedeta a dat cărțile pe față: „Vă pot confirma!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2023, 18:49

Câți bani a pierdut Bănel Nicoliță în afaceri. Vedeta a dat cărțile pe față: „Vă pot confirma!

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Bănel Nicoliţă, alături de fosta sa soție, Cristina / Spynews

S-a aflat câți bani a pierdut Bănel Nicoliță în afaceri. Vedeta a vorbit deschis despre investițiile sale după cariera de fotbalist. Nicoliță a ajuns să-și piardă aproape toți banii pe care i-a acumulat de-a lungul activității ca sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță a precizat că, după o viață întreagă dedicată fotbalului, a rămas cu 300.000 de euro la finalul carierei. Bănel a investit majoritatea banilor la CS Făurei, echipa din orașul său natal, pe care visa să o promoveze în Liga 1.

Câți bani a pierdut Bănel Nicoliță în afaceri

Doar că Nicoliță nu și-a mai văzut visul împlinit. A fost nevoit să renunțe la proiectul de suflet, din cauza lipsei de finanțare.

„Am rămas cu 300.000 și ceva de mii de euro. Restul în imobiliare. N-am câștigat foarte mult. Pentru că eu în Franța jumătate dădeam la stat. Așa era acolo. Vă pot confirma cei care au fost acolo.

făcut și greșeli, de ce să mă ascund. Fiecare greșește! N-au fost greșeli grave. Ce mi-a plăcut, am făcut. N-am regrete. În fotbal am pierdut cei mai mulți bani”, a spus Bănel Nicoliță, în urmă cu ceva vreme.

Reclamă

38 de ani are în prezent Bănel Nicoliță. S-a retras din fotbal odată cu desfințarea echipei de la Făurei, anul trecut.

Bănel Nicoliţă, executat silit după ce nu şi-a plătit factura la energie electrică

Lovitură dură pentru fostul fotbalist. Bănel este executat silit după ce judecătorii l-au obligat să îşi achite factura la energie electrică. Bănel are de plată 800 de lei, la care se adaugă şi penalităţile de întârziere.

Decizia judecătorilor din Cornetu este una definitivă, după ce fostul internaţional român a decis să facă apel.

Reclamă 4 / 0/3

Admite cererea de valoare redusă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 804,16 de lei reprezentând contravaloare energie electrică, la care se adaugă suma de 157,61 de lei, reprezentând penalități de întârziere contractuale. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie”, se arată în motivarea judecătorilor, conform spynews.ro.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri incredibile: „Au venit 60 de inși în fața scării! Plângeam pe drum!”

Fostul mijlocaș s-a aflat în scandal cu o parte a fanilor roș-albaștri, după înfrângerea în fața marii rivale Dinamo, scor 2-4, din 2007. Bănel Nicoliță a jucat în derby-ul respectiv, disputat în Ajunul Paștelui, iar la final a plecat plângând spre casă.

„M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4 (n.r. la meciul din ajunul Paştelui, în 2007). Au marcat Niculescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi aşa mai departe.

Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila.

Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcat în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei.

Au coborât ei şi mi-au spus: «Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?». Le-am şi spus: «Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?». Am avut o discuţie.

Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo. Nu, am avut o discuţie cu ei. În spate au mai înjurat, dar cei din faţă nu”, a povestit Bănel Nicoliță pentru sursa mai sus citată.

Reclamă
Recomandări
  • Câți bani a pierdut Bănel Nicoliță în afaceri
  • Vedeta a dat cărțile pe față

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și