Închide meniul

Bănel Nicoliţă, reacţie dură după ce Gigi Becali l-a schimbat pe Deian Sorescu la pauza meciului Hermannstadt – FCSB. „Lasă-mă, frate, să plec acasă”

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2023, 13:48

Bănel Nicoliţă, reacţie dură după ce Gigi Becali l-a schimbat pe Deian Sorescu la pauza meciului Hermannstadt – FCSB. „Lasă-mă, frate, să plec acasă

Bănel Nicoliţă, reacţie dură după ce Gigi Becali l-a schimbat pe Deian Sorescu la pauza meciului Hermannstadt - FCSB

Deian Sorescu, în Hermannstadt - FCSB 0-1 / Hepta

  • Deian Sorescu, schimbat la pauza meciului Hermannstadt – FCSB 0-1
  • Bănel Nicoliţă, reacţie dură

Bănel Nicoliţă a avut o reacţie dură după ce Gigi Becali l-a schimbat pe Deian Sorescu, la pauza meciului Hermannstadt – FCSB 0-1. Mai ales că Gigi a negociat la sânge transferul fundaşului de 25 de ani de la Rakow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creţu i-a luat locul în repriza a doua lui Sorescu. Gigi îi pune o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Astfel, fostul fundaș dreapta al lui Dinamo nu a scăpat e ”botezul” impus de Becali la FCSB.

Bănel Nicoliţă, reacţie dură după ce Gigi Becali l-a schimbat pe Deian Sorescu

„Eu as fi foarte dezamăgit. Dacă eram la FCSB și mă scotea după primele 45 de minute. După câte eforturi faci să mă aduci, să mă scoți după 45 de minute? Lasă-mă, frate, să plec acasă”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Robert Niţă a comentat şi el meciul la capătul căruia Deian Sorescu a avut un mesaj şocant pentru dinamovişti. Deian Sorescu a avut o eşarfă pe care era semnul „interzis câinilor”.

Robert Niţă: „Eu mă bucur că a fost ceață în primele 36 de minute”

„Eu mă bucur că a fost ceață în primele 36 de minute că altfel îl schimba mai repede. Cum a fost transmisia TV, pe partea aia trebuia să joace Sorescu și Miculescu și d-aia au întârziat schimbările.

Reclamă

Pe Miculescu, după ce că a fost absent prima repriză, îl mai pune și vârf poate iese ceva. Referitor la Sorescu, probabil lui i s-a promis când a acceptat să vină la FCSB că va juca și trebuia să joace de la început”

Așa a fost obișnuit. Așa merge acolo. Indiferent cine vine. Din autocar dacă se poate să îl aducă direct la stadion. Trebuie băgat în primul 11. Patronul are nevoie să îl vadă 20-30 de minute. Că ajuns la un nivel în care poate să vadă un jucător în 20-30 de minute dacă e sau nu e. Dacă nu, tată, te plătesc, te duci și aia e”, a spus şi Niţă, pentru sursa citată.

Reacţia lui Deian Sorescu după debutul la FCSB

Deian Sorescu s-a pus bine cu fanii celor de la FCSB. A uitat deja de trecutul său de la Dinamo. Chiar a apărut cu un mesaj care îi va scoate din minţi pe dinamovişti. Deian Sorescu a fost asaltat pentru poze şi autografe, însă eşarfa inscripţionată a atras toate privirile. Sorescu a explicat şi de ce a fost schimbat la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că am câştigat. Asta era cel mai important. Ştiam că va fi un meci de luptă, că Sibiul se va apăra. Au scos rezultate bune cu echipe care sunt pe primele locuri. Mă bucur că am câştigat, că suntem în luptă şi acolo sus. M-am simţit bine, am fost puţin sufocat la început, dar mă simt bine. Mai trebuie să învăţ câteva lucruri la echipă. Cu sigurnaţă voi fi bine. Băieţii sunt bucuroşi, toţi sunt bucuroşi că am câştigat. Ştiam că ăsta va fi rezultatul, un meci de luptă. Am fost primit foarte bine, nu mă aşteptam.

Au fost multe mesaje, îi înţeleg, e normal. Pentru unii acesta e fotbalul. Ţin cu echipa lor. Cred că un egal ar fi bine pentru noi. Cel mai important e să ne uităm la noi şi după ne vom uita şi la alţii. Şi acest meci a fost unul greu, din ce am observat în trecut, Sibiu a pus probleme echipelor mari. Cred că tot CFR Cluj este un adversar puternic. Poţi câştiga şi poţi peirde cu orice echipă. M-au primit bine şi suporterii, am mers şi am cântat”, a spus Deian Sorescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”