Închide meniul
VIDEO

Câți bani a putut să încaseze Tzancă Uraganu de la „Prințișorul Craiovei” pentru dedicații. Imagini halucinante cu tânărul milionar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2022, 12:30

Câți bani a putut să încaseze Tzancă Uraganu de la „Prințișorul Craiovei pentru dedicații. Imagini halucinante cu tânărul milionar

Câți bani a putut să încaseze Tzancă Uraganu de la "Prințișorul Craiovei", Adrian Mititelu Jr, pentru dedicații

Colaj cu Tzancă Uraganu și Adrian Mititelu Jr. / Tik Tok

S-a aflat câți bani a putut să încaseze Tzancă Uraganu de la Adrian Mititelu Jr, poreclit „Prințișorul Craiovei”, pentru dedicații. Tânărul milionar a fost surprins în ipostaze halucinante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vineri seară, Adrian Mititelu Jr. a participat la un botez cu manele în sectorul 6 al Capitalei. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 nu s-a uitat la bani când l-a pus pe Tzancă Uraganu să-i facă dedicații.

Câți bani a putut să încaseze Tzancă Uraganu de la „Prințișorul Craiovei”, Adrian Mititelu Jr, pentru dedicații

Mititelu Jr. a venit la petrecerea de manele cu un teanc uriaș de bancnote de 100 de lei. În total, i-a dat lui Tzancă Uraganu 4.000 de lei pentru dedicațiile speciale.

”De la băiatul domnului Mititelu s-au primit 40 de milioane. Așa cum se vede, am primit un pachet de 40 de milioane, pe care l-am simțit din prima. Sunt 40 de milioane aici? Așa cum se vede! Special!”, sunt cuvintele rostite de Tzancă Uraganu, în momentul în care a primit banii de dedicație de la Mititelu Jr.

VIDEO AICI CU MOMENTUL CÂND ADRIAN MITITELU JR. ARUNCĂ CU BANII ÎN TZANCA URAGANU

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, îndrăgostit orbește de „Angelina Jolie” de România

Adrian Mititelu Jr se laudă cu o nouă cucerire,  „Angelina Jolie” de România. Tânăra care i-a sucit mințile fiului patronului de la FC U Craiova 1948 e de o frumusețe răpitoare.

Conform cancan.ro, Adrian Mititelu Jr. ar fi într-o relație cu Andra Lotsopa, o tânără urmărită de 60.000 de oameni pe rețelele sociale. Ea a participat în 2017 într-un show TV și a rămas de atunci în centrul atenției.

Sursa citată anunță că Adrian Mititelu Jr. chiar i-a oferit ocazia noii sale iubite să-i conducă bolidul evaluat la peste 200.000 de euro. Andra a fost surprinsă la volanul Lamborghini-ului Urus care îi aparține lui Mititelu Jr.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr. a patronat echipa FC U Craiova 1948 cât timp tatal său s-a aflat în închisoare. Eliberat recent, celebrul afacerist a revenit în lumina reflectoarelor.

Cum e viața amoroasă a lui Adrian Mititelu Jr.

În luna mai, Adrian Mititelu a spus că nu era implicat în nicio relație. Nu există un tipar pentru femeia potrivită și crede că ar fi un părinte bun.

”Vreau să am intimitate, nu-mi place să-mi etalez viața privată, viața sentimentală să zic așa. Am avut o relație de un an și ceva, dar acum sunt singur. Nu am un tipar pentru femeia potrivită, trebuie doar să existe chimie. În ziua de azi e greu să ai o relație la câte tentații sunt și câte femei sunt.

Eu nu caut femeia potrivită, dacă mă lovește bine, dacă nu asta e. Mi-ar plăcea să am un copil, mă văd capabil să fiu părinte. Mădălina Ghenea este femeia care îmi place cel mai mult. Îmi place ca femeie, ca actriță, are prestanță. Am cunoscut toate categoriile de femei, am avut relații și cu vedete”, a spus Mititelu Jr, pentru Fiță cu Adița.

 

Recomandări
  • Câți bani a putut să încaseze Tzancă Uraganu de la „Prințișorul Craiovei” pentru dedicații
  • Imagini halucinante cu tânărul milionar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și