Închide meniul

Suma uriașă adunată de George Simion din donațiile de la nunta cu peste 10.000 de invitați

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2022, 19:15

Suma uriașă adunată de George Simion din donațiile de la nunta cu peste 10.000 de invitați

George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu, în comunca Măciuca

George Simion şi soţia lui, Ilinca Munteanu / Facebook George Simion

S-a aflat suma uriașă adunată din donațiile oferite de invitați la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu, organizată sâmbătă în comuna Măciuca. Printre cei care au contribuit cu cadouri s-a numărat și Gigi Becali. Patronul FCSB a donat două tone de brânză de oaie, care au costat 20.000 de euro. De asemenea, latifundiarul din Pipera i-a recomandat lui Simion de unde să-și cumpere berbecuții care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nunta lui George Simion și aleasa inimii sale, Ilinca, au participat peste 10.000 de persoane.

Suma uriașă adunată de George Simion din donațiile de la nunta cu peste 10.000 de invitați

În ciuda amplorii evenimentului din comuna vâlceană Măciuca, darurile de nuntă, opționale, oferite de majoritatea invitaților n-au fost exagerate. Din contră, mulți oameni au optat să ofere numai câțiva lei pentru a fi prezenți la petrecerea câmpenească.

Potrivit playtech.ro, mulți dintre invitații lui George Simion au dat sume extrem de mici, de 10 sau 15 lei. Totuși, au existat și persoane care au băgat mâna mult mai adânc în buzunar, astfel că suma totală adunată de liderul AUR a ajuns la aproximativ 500.000 de euro, anunță România TV.

Banii respectivi vor fi folosiți în scop caritabil, pentru a construirea unui spital mobil, anul viitor, așa cum Simion a promis înainte de nuntă.

Reclamă

Câți bani a donat Becali la nunta lui George Simion

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion. Omul de afaceri a spus cât l-au costat cele două tone de brânză.

Mai mult, omul de afaceri a spus că George Simion a vrut să îl pună naş, dar latifundiarul din Pipera l-a refuzat:

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.
Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

Reclamă 4 / 0/3

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali la realitatea.net.

Mesajul incredibil transmis de Gigi Becali pentru soția lui George Simion, în ziua nunţii

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, Ilinca Munteanu, a fost făcut public. Patronul lui FCSB nu a participat la nunta din comuna Măciuca, dar a ţinut să îi felicite pe cei doi miri.

Omul de afaceri a avut o primă reacţie după ce George Simion şi Ilinca Munteanu au devenit soţ şi soţie. Acesta le-a urat să aibă cât mai mulţi copii.

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și