Închide meniul
Foto

Ce a ajuns să facă Denisa Balint la 24 de ani. Tânăra superbă este fiica lui Gabi Balint

Publicat: 23 august 2023, 20:50 / Actualizat: 23 august 2023, 22:26

Reclamă
Ce a ajuns să facă Denisa Balint la 24 de ani. Tânăra superbă este fiica lui Gabi Balint

Ce a ajuns să facă Denisa Balint la 24 de ani

Denisa Balint / Instagram

Denisa Balint are o vară perfectă. Tânăra, care a absolvit facultatea în Spania, s-a distrat de minune. Ea a postat pe contul de Instagram fotografii cu modul în care s-a distrat în această vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Balint, care a terminat Institutul European de Design, a arătat că are aptitudini şi în alte domenii.

Ce a ajuns să facă Denisa Balint la 24 de ani

Într-una dintre imaginile postate pe Instagram, Denisa Balint a folosit cricul pentru a remedia, cel mai probabil, o problemă pe care o avea la maşină.

Urmăritorii Denisei au fost impresionaţi de ultimele imagini cu superba fiică a lui Gabi Balint.

Atât de frumoasă” şi „Eşti perfectă” au fost câteva dintre comentariile pe care i le-au trimis internauţii.

Reclamă

Pozele Denisei, care activează şi ca model, au adunat mii de like-uri pe Instagram în această vară.

Denisa Balint a folosit cricul auto / Instagram
Denisa Balint a folosit cricul auto / Instagram

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, după ce ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că „nu au nume şi palmares”

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, la trei zile după ce legenda Stelei le ceruse ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că nu au „nume şi palmares”. Liderul fanilor viecampioanei României i-a transmis un mesaj direct fostului atacant al roş-albaştrilor.

Gabi Balint nu s-a putut abţine şi a răbufnit în momentul în care suporterii FCSB-ului au ajuns în Ghencea. „Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat aceştia la arena de 100 de milioane de euro. „Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares”, a spus Balint.

Mustaţă a ţinut să asigure că niciodată nu va jigni o legendă a clubului. Totuşi a ţinut să afirme că FCSB este continuatoarea Stelei.

Dacă ai pierdut sigla și numele nu înseamnă că i-a luat cineva continuitatea pe linie sportivă. Mai spunea cineva, pare-mi-se că domnul Balint… Eu îl respect mult de tot.

Reclamă

Niciodată nu jignesc, niciodată nu jignesc o fostă glorie, indiferent dacă m-ar jigni el. Dar vreau să îi spun domnului Balint că în momentul în care continui cu o activitate a unei societăți sau a unui club continuă, acea activitate nu se întrerupe deloc, tot tu ești același om.

Că dacă mi-a luat sigla și mi-a luat și numele nu înseamnă că eu nu am continuat din 47 până în prezent, pentru că Steaua nu și-a întrerupt niciodată activitatea. Dar trecem peste. Vreau să spun și încă o dată le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine pentru că eu am arătat documente clare pe care eu le am”, a spus Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și