Închide meniul

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, după ce ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că „nu au nume şi palmares”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2023, 16:59

Reclamă
Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, după ce ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că „nu au nume şi palmares

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint

Gheorghe Mustaţă şi Gabi Balint / Colaj Hepta/Profimediaimages

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, la trei zile după ce legenda Stelei le ceruse ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că nu au „nume şi palmares”. Liderul fanilor viecampioanei României i-a transmis un mesaj direct fostului atacant al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint nu s-a putut abţine şi a răbufnit în momentul în care suporterii FCSB-ului au ajuns în Ghencea. „Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat aceştia la arena de 100 de milioane de euro. „Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares„, a spus Balint.

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint

Mustaţă a ţinut să asigure că niciodată nu va jigni o legendă a clubului. Totuşi a ţinut să afirme că FCSB este continuatoarea Stelei.

Dacă ai pierdut sigla și numele nu înseamnă că i-a luat cineva continuitatea pe linie sportivă. Mai spunea cineva, pare-mi-se că domnul Balint… Eu îl respect mult de tot.

Niciodată nu jignesc, niciodată nu jignesc o fostă glorie, indiferent dacă m-ar jigni el. Dar vreau să îi spun domnului Balint că în momentul în care continui cu o activitate a unei societăți sau a unui club continuă, acea activitate nu se întrerupe deloc, tot tu ești același om.

Reclamă

Că dacă mi-a luat sigla și mi-a luat și numele nu înseamnă că eu nu am continuat din 47 până în prezent, pentru că Steaua nu și-a întrerupt niciodată activitatea. Dar trecem peste. Vreau să spun și încă o dată le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine pentru că eu am arătat documente clare pe care eu le am”, a spus Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

După ce a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, FCSB revine în Ghencea. Va juca pe Stadionul Steaua meciul cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Disputa va fi joi, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea

Este un interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea, iar numărul de bilete vândut crește de la oră la oră. Gheorghe Mustață a anunțat câte tichete s-au cumpărat de pe site-ul oficial al clubului, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustață s-a declarat convins că arena din Ghencea va fi plină la ora de start a partidei cu Nordsjaelland. Liderul galerie roș-albastre a anunțat că FCSB a vândut 18.600 de bilete, doar online, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Mustață a mai afirmat, totodată, că își dorește ca toate biletele puse în vânzare să se vândă doar online, fără ca fanii să mai formeze cozi la casele de bilete.

18.600 de bilete s-au vândut. Cu siguranță va fi stadionul plin. Cred că vor fi mai mulți decât la meciul cu CFR. Astăzi, cred că se dau 100% online. Va exploda. Era de așteptat să umplem Ghencea la meciul cu CFR și este de așteptat să umplem, în continuare, Ghencea”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și