Închide meniul

Ce a ajuns să facă Ion Țiriac cu mașinile sale de lux! La ce a apelat miliardarul român: „Asta e marea problemă!”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 12:28

Reclamă
Ce a ajuns să facă Ion Țiriac cu mașinile sale de lux! La ce a apelat miliardarul român: Asta e marea problemă!”

Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri

Ion Țiriac are o colecție impresionantă de mașini/ Hepta

S-a aflat ce a ajuns să facă Ion Țiriac cu mașinile sale de lux. Miliardarul român a dezvăluit că întâmpină o mare problemă, de care încearcă să se ocupe singur. Acesta susține că toți bolizii săi trebuie să fie rulați, în fiecare lună, pentru a nu avea probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac deține o colecție impresionantă de aproximativ 400 de mașini de lux, costul lor ridicându-se la o sumă colosală. Milionarul român a dezvăluit că are o mașină cadou și de la Simona Halep.

Ce a ajuns să facă Ion Țiriac cu mașinile sale de lux

Ion Țiriac a dezvăluit că în zilele sale libere, conduce câteva dintre mașinile sale de lux, care necesită rulare pentru a nu se degrada. De asemenea, milionarul român a declarat că aceasta este cea mai mare problemă în colecționarea bolizilor de lux, deoarece aceștia trebuie bine întreținuți.

De asemenea, Ion Țiriac a mai declarat că regretă că nu a început să colecționeze mașini în urmă cu 50 de ani, deoarece ar fi ajuns și mai bogat, dacă făcea acest lucru.

Am o mașină de la Simona Halep, o motoretă de la Ilie Năstase, mașina lui Elton John, Aga Khan.

Reclamă

Ce pot să fac, când am o zi liberă, iau 2-3-4 mașini și mă duc cu ele până aproape de Snagov, după care le întorc. Fiecare din mașinile acestea, dacă nu este cel puțin la 30-40 de zile turnată 2-3 kilometri, nu mai funcționează. Trebuie să le menții și să le întreții. Asta e problema mare.

Dacă încep să socotesc milioanele, atunci nu o mai fac. Am început colecția foarte târziu, acum vreo 30 de ani.

Dacă începeam acum 50 de ani, eram om bogat cu mașinile acestea, pentru că în ultimii 20-30 de ani s-au triplat prețurile la tot ce este istoric. Nu am început cu un scop comercial. Mi-a plăcut, am avut posibilitatea și modul financiar ca să mi le procur”, a declarat Ion Țiriac, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Pensia de 700.000 de euro” a lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac primeşte o pensie uriaşă din partea statului român. Miliardarul a luat decizia ca, din 1999, să depună lunar cei 12.000 de lei într-un cont, din care nu ar fi făcut nicio tranzacţie până în prezent.

Astfel, în contul de care vorbeam, fără să punem la socoteală şi anumite dobânzi, s-au strâns până în acest moment aproape 700.000 de euro, sumă de care miliardarul român nu s-ar fi atins.

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani, a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel, susţine fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și