Închide meniul

Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe alta. A pierdut 150 de milioane de euro

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2024, 10:32

Reclamă
Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe alta. A pierdut 150 de milioane de euro

Decizia luată de Irinel Columbeanu imediat după ce fiica lui, Irina, a sosit în România pentru a-l vedea!

Irinel Columbeanu

Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe alta pare incredibil, dacă ţinem cont că fostul om de afaceri a avut în conturi şi la saltea în jur de 150 de milioane de euro. Columbeanu a „reuşit” să piardă totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, el a ajuns să primească bani de la Irina, fiica lui de doar 17 ani, care, înainte să plece la studii în Europa, lucrează şi pentru a-şi ajuta părintele, o persoană extrem de importantă pentru ea. Cu banii, el plăteşte lunar azilul de bătrâni unde trăieşte. Asta pentru că pensia de 2000 de lei nu îi ajunge pentru asta.

Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe alta

„Sunt hostess la un restaurant italian. Dau meniuri și fac chestii din astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm pentru mine. Îi mulțumesc mult! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră”, a spus Irina.

Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu

Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni are legătură cu studiile pe care Irina le va urma în următoarea perioadă.

Irina a fost în România şi l-a vizitat pe tatăl ei, ajuns falit după ce şi-a pierdut averea estimată la un moment dat la 150 de milioane de euro. Aceasta va veni mai aproape de România. Va lăsa Statele Unite pentru Elveţia, unde va studia medicina.

Reclamă
Reclamă 4

„Vreau să merg la școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința. Nu prea mult matematica, dar încerc.

Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt, din nou, aici, după șase ani.

E perfect momentul acesta! În acești șase ani, chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus Irina, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:42

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi e LIVE TEXT, de la ora 13:00

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și