Închide meniul

Ce a ajuns să facă pentru bani o vedetă din România! Şi-a schimbat total viaţa. Nimeni nu se aştepta la asta

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 14:17

  • Ce a ajuns să facă pentru bani o vedetă din România
  • Şi-a schimbat total viaţa

Adrian Ropotan uimeşte pe toată lumea. Şi-a schimbat total viaţa după ce a pus ghetele în cui. Dacă majoritatea fotbaliştilor rămân în lumea fotbalului, ca antrenori sau conducători de club, fostul jucător al lui Dinamo s-a apucat de altceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a ajuns să facă pentru bani o vedetă din România

Adrian Ropotan a evoluat de 7 ori şi pentru naţionala României, dar când a terminat-o cu fotbalul, a terminat-o definitiv. Ultima echipă la care a evoluat a fost Concordia Chiajna. Acu, fostul fotbalist se ocupă de afacerea familiei. Mai exact, acesta a fost surprins alături de soţie şi socru pe șantierul unde construiesc un nou cartier de vile, conform spynews.ro.

Adrian Ropotan şi soţia acestuia, Raluca Ropotan s-au apucat de afaceri imobiliare. Îi ajută şi tatăl Ralucăi, Stelian Ogică. Ultimul stă non-stop pe șantier, printre muncitori. Adrian și Raluca Ropotan au fost surprinşi pe şantier, doar pentru o mică inspecție.

Reclamă
Citește și:

Astfel, în timp ce tata socru avea grijă ca totul să fie executat ca la carte, fostul fotbalist bea o cafea. Mai mult, Ropotan a dat câteva ture, a privit în mare vilele pe care le ridică și cam atât. De celaltă parte, soția sa dă dovadă că este mult mai implicată. Pe lângă banii soțului, proiectul are nevoie de mai mult, astfel că ea are grijă ca totul, de la acte și până la vânzările care se fac să fie mai mult decât perfecte, ca mai apoi conturile familiei să crească și să tot crească.

Raluca era ”înarmată” cu un teanc de acte şi și-a luat rolul de agent imobiliar în serios. Alături de câteva persoane a luat cartierul la pas, în speranța că va da lovitura și o nouă vila va ajunge în posesia unui cumpărător care să le umple contul bancar, mai spune sursa citată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”