Închide meniul
Foto

„Ce a durut mai tare, trădarea soţiei sau a naşului?”. Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a vorbit despre cea mai mare dramă amoroasă prin care a trecut

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2022, 9:41

„Ce a durut mai tare, trădarea soţiei sau a naşului?”. Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a vorbit despre cea mai mare dramă amoroasă prin care a trecut

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan

Cristian Boureanu, în braţele fostei soţii / Adevărul

  • Cristian Boureanu a trecut prin mai multe drame amoroase
  • Motivul incredibil pentru care a fost părăsit de prima soţie

Cristian Boureanu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut şi care l-au marcat profund. Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a primit o lovitură de nedescris chiar înainte să divorţeze de Valentina Pelinel. Prima soţie l-a înşelat chiar cu naşul de cununie. A fost cea mai mare dramă amoroasă prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat într-o emisiune TV, omul de afaceri s-a ferit să o atace pe Irina Boureanu, femeia cu care are o fiică. Cristian Boureanu, care a şi izbucnit în plâns, a dezvăluit că încearcă să îşi aducă aminte de perioadele plăcute petrecute alături de fostele sale soţii.

Bărbatul care a fost părăsit de soţie şi pentru Cristi Borcea, explicţii după cea mai mare dramă amoroasă trăită

(Reporter: Ce a durut mai tare, trădarea soţiei sau a naşului?) Nici una, nici alta. Copilul! Atunci de asta m-am şi ridicat. Aţi văzut vreodată un animal cu pui, un urs, care se întâlneşte cu un vânător sau nişte oameni? Care este reacţia? Nu se duce să atace. Dacă puiul este în spate, nu se duce la luptă, ci îşi ia puiul cu el, să îl protejeze.

Reclamă

Atunci am luat custodia unică la copil şi mi-am dat seama că dacă fac vreo greşeală, viitorul Ioanei va fi în pericol. Nu este o întrebare la care să răspund eu. Eu ştiu ce a avut naşul şi nu a avut finul, adică eu. Eu ştiu şi la al doilea divorţ ce a avut naşul şi ce a avut finul. Şi aş putea să ştiu şi la al treilea. Dar nu o să vorbesc niciodată public despre asta pentru că nu este o întrebare la care să răspund eu. Şi nu ar fi frumos faţă de nişte femei care mi-au oferit nişte ani minunaţi.

Lumea judecă cu informaţiile de acum, cu experienţa de acum, lucruri care s-au întâmplat în 2000. Eu am cunoscut-o pe Irina în 1993, eram tineri, eram frumoşi. Avem un copil superb. Acelaşi lucru şi cu Valentina. Să neg bucuria mea, inima mea? Oamenii fac alegeri în viaţă, sper să fie fericiţi cu alegerile lor„, a declarat Cristian Boureanu la o emisiune.

Reclamă

Dramele amoroase din viața lui Cristian Boureanu

Milionarul român a avut probleme mari și în dragoste. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a recunoscut Cristian Boureanu în cadrul unui podcast.

Boureanu s-a despărţit în acest an şi de Cristina Belciu. Milionarul român a rezistat numai patru luni şi jumătate într-o relaţie cu „Belucci de România”, aşa cum este cunoscută femeia care era cu 25 de ani mai tânără decât Cristi Boureanu.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro