Închide meniul

Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care fiul ei a împlinit 14 ani. Laurenţiu Reghecampf, mesaj special pentru Bebeto

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2022, 17:53 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 19:24

Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care fiul ei a împlinit 14 ani. Laurenţiu Reghecampf, mesaj special pentru Bebeto

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan l-a sărbătorit pe Bebeto / Instagram

Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care fiul ei a împlinit 14 ani. Zi specială pentru Anamaria Prodan. Singurul ei fiu, Laurenţiu Reghecampf Jr., a împlinit 14 ani. Agentul de jucători l-a sărbătorit pe Bebeto, cel care a primit un mesaj special şi de la tatăl său, Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mulţi ani, încerul meu. Eşti totul pentru mine! Eşti inima, sufletul şi întreaga mea lume„, a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram, imediat după miezul nopţii.

Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care fiul ei a împlinit 14 ani

Şi Laurenţiu Reghecampf a ţinut să îl felicite pe fiul său mijlociu. „La mulți ani Bebele meu – te iubește tata mult„, a postat antrenorul lui Neftchi Baku pe reţelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Anamaria Prodan i-a organizat o petrecere lui Bebeto, în ziua în care acesta a împlinit 14 ani. S-a dus la echipa de fotbal la care joacă fiul ei. „Te iubesc fără mărginele„, i-a transmis impresarul. Laurenţiu Reghecampf şi coechipierii săi au sărbătorit cu pizza, tort şi şampanie pentru copii.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan s-a săturat și vrea să îl uite complet pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a săturat de scandalul de divorț în care este implicată cu Laurențiu Reghecampf. Agentul de jucători așteaptă să se despartă de antrenorul lui Neftchi Baku, cu care s-a căsătorit în 2008, la Las Vegas. Anunţă că nu este într-o altă relaţie, chiar dacă au apărut zvonuri că şi-a găsit fericirea în braţele unui medic arab.

Vedeta care va împlini 50 de ani în luna decembrie s-a mutat în Dubai și anunță că nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf și de amanta lui, Corina Caciuc.

Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă… Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan a avut încă un mesaj dur pentru actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț. Agentul de-abia așteaptă să scape de proces, pentru că ”Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis”.

Reclamă
Recomandări
  • Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf a împlinit 14 ani
  • Cum a fost sărbătorit Bebeto

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și