Închide meniul
Foto

Ce a făcut cea mai cunoscută amantă din România după trei ani: „Sunt foarte fericită!”

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2023, 7:20 / Actualizat: 24 iunie 2023, 12:48

Reclamă
Ce a făcut cea mai cunoscută amantă din România după trei ani: „Sunt foarte fericită!”

Vica Blochina

Vica Blochina/ Instagram

S-a aflat ce a făcut cea mai cunoscută amantă din România după trei ani. Vica Blochina a dezvăluit că a slăbit nouă kilograme după operaţia de plicatură gastrică, astfel că acum poate îmbrăca haine pe care nu le-a mai purtat de trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a ajuns pe masa de operaţie în urmă cu o lună. Aceasta a apelat la intervenţia chirurgicală de plicatură gastrică, operaţie de micşorare a stomacului.

Ce a făcut cea mai cunoscută amantă din România după trei ani

Vica Blochina s-a declarat extrem de fericită, la o lună după operaţia suferită. Aceasta a dezvăluit că a reuşit să slăbească 9 kilograme, în urma intervenţiei suferite.

Fosta balerină de la Melody a dezvăluit că îşi doreşte să slăbească 20 de kilograme în total, astfel că mai are de dat jos încă 11 kilograme.

Cu toate acestea, Vica Blochina s-a declarat extrem de mândră de progresele făcute, deoarece acum poate să îmbrace din nou haine pe care nu le-a mai purtat de trei ani.

Reclamă

„A trecut o lună de la intervenţie. M-am cântărit, bineînţeles, şi într-o lună am slăbit 9 kilograme. Sunt foarte fericită şi acum o să mă văd cu doctorul să-mi spună ce am voie să mănânc după o lună de zile. Sunt foarte fericită. N-am dureri, absolut deloc, am mâncat foarte corect, ce mi-a spus domnul doctor. Mă simt foarte bine, dorm bine, şi de săptămâna viitoare poate o să am voie să fac şi sport.

Am avut 15 kilograme peste greutatea mea, deci aş avea nevoie să slăbesc încă şase. Targetul meu e să slăbesc 20. Aşa că mai am nevoie să slăbesc încă vreo 11 kilograme. Într-un an de zile. Sunt pe drumul cel bun. Am avut emoţii când m-am urcat pe cântar, am zis că sigur n-am slăbit. Însă sunt fericită, n-am avut foarte multe kilograme în plus şi e normal să le dau jos un pic mai încet. Simt după haine, pe corp. Pot să îmbrac haine pe care nu le-am îmbrăcat de trei ani”, a declarat Vica Blochina, prin intermedil contului oficial de Instagram.

Cea mai cunoscută amantă din România, pensie alimentară de 10.000 de euro

Cea mai cunoscută amantă din România urma să primească o pensie alimentară de 10.000 de euro. Dezvăluirea a fost făcută de Vica Blochina, după ce Victor Pițurcă urma să îi plătească lunar suma menționată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, Vica a ales să renunțe la uriașa sumă, tocmai ca fiul ei să aibă o relație normală cu Piți. Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan.

Puștiul are acum 15 ani și s-a mutat cu tatăl său, motiv pentru care Vica nu mai primește pensie alimentară. Practic, ea a renunțat la zeci de mii de euro.

”Când am avut copil, am știut că în momentul ăla există doar el și binele copilului e mai important decât binele meu. Mi-am dorit ca el să nu crească cu gândul că nu a fost dorit. La noi a fost războiul de orgolii. Mi-am dorit foarte mult să nu sufere. Am făcut foarte multe compromisuri.

Am renunțat la o pensie alimentară foarte mare. Am încasat bani foarte puțini de la Pițurcă pentru pensia alimentară a copilului. Am renunțat la 10.000 de euro pensie alimentară. Dacă era pe corecte, pensia mea alimentară era de 10.000 de euro.

Când am ajuns la notar, suma trecută era de 1500 de euro. Nu o mai primesc acum, copilul stă cu tatăl. Am preferat să aibă o relație bună cu tata decât să iau mai mulți bani. Mi-am dorit să cresc copilul 7 ani”, a dezvăluit Vica, în cadrul podcastului ”Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și