Închide meniul
Foto

Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei!

Publicat: 29 mai 2024, 9:07

Reclamă
Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei!

Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei!

Valentina Pelinel, Cristi Borcea şi Mihaela Borcea / colaj Instagram

Valentina Pelinel a vorbit despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei. Actuala soţie a lui Cristi Borcea a dezvăluit ce relaţie are cu prima soţie a milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a susţinut că se înţelege bine cu Mihaela Borcea. Totodată, Pelinel a mărturisit că are o relaţie excelentă cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din mariajul cu Mihaela Borcea.

Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei!

(n.r.: Cu Mihaela Borcea te-ai înțeles bine întotdeauna?) Eu mă înțeleg bine cu toată lumea. În familie, e important să existe respect și armonie. Este esențial, mai ales că suntem o familie mare. Trebuie să fim puternici și uniți, ca să nu ne zdruncine nimic”, a declarat Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, pentru viva.ro.

Valentina Pelinel a susţinut că se înţelege de minune cu Melissa, fiica Mihaelei şi a lui Cristi Borcea. Melissa locuieşte în Statele Unite, iar Valentina Pelinel e de părere că aceasta nu se va mai întoarce în România.

Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume, iar eu merg la Miami, unde studiază, împreună cu copiii. Să vezi cum e când ne întâlnim cu toții, ne trebuie un etaj de hotel sau o casă mare.

Reclamă
Reclamă 4

Melissei îi place să trăiască în America, la Miami, acolo unde și studiază. Din păcate, nu cred că se va întoarce vreodată în România, pentru că în SUA e ca peștele în apă. Când merg în vizită cu copiii acolo, Melissa și cu mine facem un super program pentru ei; îi ducem la grădina zoologică, la terenurile publice de fotbal, la grădina botanică, la plajă, să se bălăcească, la restaurantele lor preferate, la Disney, Warner Bros Studios și la locurile de joacă. Programul în SUA e dedicat lor, copiilor noștri”, a mai declarat Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Mihaela Borcea nu mai administrează hotelul din Olimp al lui Cristi Borcea şi s-a spus că decizia ar fi fost luată la influenţa Valentinei Pelinel

Mihaela Borcea nu mai este administratorul hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. În presa constănţeană se scria că Valentina Pelinel a dorit înlăturarea Mihaelei Borcea din acea funcţie.

La începutul anului însă, Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Cristi Borcea, ar fi intenționat să o scoată pe Mihaela din afacere. Pelinel ar fi vrut s-o debarce, subtil, de la cârma hotelului pe Mihaela, dar nu prea i-a ieșit, căci Borcea i-a prelungit fostei neveste împuternicirea să administreze hotelul!”, scria replicaonline în 2022.

Reclamă

La începutul anului 2024, Valentina Pelinel a confirmat că Mihaela Borcea nu mai este administratorul hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea.

Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, declara Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”

Mihaela Borcea va ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea. Anunţul a fost făcut chiar de fosta soţie a lui Cristi Borcea.

Mihaela Borcea şi Sorin Rap, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, au decis să meargă în faţa preotului pentru a primi binecuvantarea pentru relaţia lor. Totuşi, Mihael Borcea a precizat că nu se va căsători la Starea Civilă cu iubitul său.

Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu”, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro. Mihaela Borcea şi-a adus aminte şi de nunta pe care a avut-o cu fostul acţionar de la Dinamo.

Aveam 19 ani, era iarnă și eram foarte tânără. Nu prea m-am putut bucura de nunta mea. Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie. Și eu, și tatăl lor i-am învățat cum să se descurce în viață. Noi am luat-o de la zero, nu aveam nimic. Din 1988, totul am făcut împreună. Amândoi am muncit de copii, fără vacanțe”, a mai declarat Mihaela Borcea.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și