Închide meniul

Ce a putut face Ion Ţiriac cu sute de milioane de euro. Nu a mai ţinut cont de nimic când a venit vorba despre România

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2023, 13:09 / Actualizat: 16 iulie 2023, 20:43

Reclamă
Ce a putut face Ion Ţiriac cu sute de milioane de euro. Nu a mai ţinut cont de nimic când a venit vorba despre România

Ce a putut face Ion Ţiriac cu sute de milioane de euro

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ce a putut face Ion Ţiriac cu sute de milioane de euro. Ion Ion Ţiriac a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimele trei decenii sute de milioane de euro. Sumele impresionante au mers către cămine de copii, azile de bătrâni sau grădiniţe şi spitale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Ce a putut face Ion Ţiriac cu sute de milioane de euro

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. Şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ţiriac Jr, citat de zf.ro.

Ion Ţiriac pune România pe primul loc cu o investiţie uriaşă

Ion Ţiriac pune România pe primul loc şi continuă investiţiile prin care să ajute sportul românesc. Prioritară este aducerea turneului de 500 de puncte ATP la Bucureşti.

Reclamă

Capitala nu mai are un turneu ATP din 2016, atunci când avea loc ultima ediţie a competiţiei de 250 de puncte de la Arenele BNR. Situaţia se poate schimba din 2024, cel puţin aşa doreşte miiardarul român.

Totuşi, Ţiriac susţine că întâmpină probleme în aducerea turneului de la Belgrad, din 2024. Asta chiar dacă oferă României până la 40 de milioane de euro.

„Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul de tenis ATP 500, e foarte greu, aproape imposibil ca să îl am.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă pun 30-40 de milioane de euro de pomană. Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala Nadiei, că i-am promis, piscina lui Potec. De astea mă ocup”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Turneul ATP de la Bucureşti fusese inaugurat în 1993. Competiţia a avut campioni precum Goran Ivanisevic sau Thomas Muster. Ultimul care s-a impus în Capitală a fost Fernando Verdasco, în 2016.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și