Închide meniul

Ce a putut răspunde George Simion când a fost întrebat dacă şi-a făcut testul de Covid-19 înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2020, 7:07 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ce a putut răspunde George Simion când a fost întrebat dacă şi-a făcut testul de Covid-19 înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis

Hepta

George Simion este liderul AUR

  • George Simion este liderul AUR
  • Simion are 34 de ani

Un alt moment uimitor a fost oferit de George Simion, atunci când a fost întrebat de reporteri dacă şi-a făcut testul de Covid-19, înainte de întâlnirea cu preşedintele. "Ce test, de sarcină?", a spus Simion. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este George Simion, preşedintele AUR

George Simion (34 de ani) este preşedintele Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, dar nu toată lumea ştie cu ce se ocupă, printre altele.

Simion a fost întotdeauna o voce care a susţinut unirea României cu Republica Moldova. George a fondat două grupuri de ultras, "Honor et Patria" şi "Uniţi sub Tricolor", cele două formaţiuni care sunt alături de naţionala ţării noastre.

Reclamă

În 2019, ultraşii de la "Uniţi sub Tricolor" au adus scandări xenofobe în meciul cu Spania. Meciul cu Norvegia s-a disputat fără spectatori, din cauza acestora, iar Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro, după ce fanii au utilizat materiale pirotehnice, au afişat bannere interzise şi au aruncat pe teren cu obiecte.

Ce avere are George Simion, liderul partidului AUR

Tânărul de 34 de ani, care este cunoscut şi pentru înfiinţarea grupului "Uniţi sub Tricolor", a dezvăluit că nu are nicio proprietate pe numele lui şi niciun cont bancar.

Reclamă

Simion are pe numele său o maşină fabricată în 2006. Pe toată durata anului trecut a raportat că a adunat venituri de 38.322 de lei (3200 de lei lunar), din salariul pe care l-a încasat din postura de director de marketing la o firmă deţinută în proporţie de 70% de Marius Dorin Lulea, vicepreşedinte al AUR.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo
Extra • 13 sept., 19:02
FOTO
Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo
România a cucerit a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv!
Alte sporturi • 23 iul., 15:44
România a cucerit a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv!
Echipa de tenis de masă a României, medalie de AUR la Jocurile Europene!
Alte sporturi • 1 iul., 19:04
Echipa de tenis de masă a României, medalie de AUR la Jocurile Europene! Fetele noastre au învins Germania în finală
Ionela Cozmiuc, AUR la Campionatele Europene de Canotaj
Alte sporturi • 28 mai, 12:41
Ionela Cozmiuc, AUR la Campionatele Europene de Canotaj! Sportiva din România a stabilit un nou record continental
George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu
Diverse • 18 mart., 17:20
FOTO
George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu. Ce a decis să facă cu ei: „Mă bucură!”