Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu 150 de sticle de șampanie. Milionarul și-a șocat iubita: „Am atacat-o și am cucerit-o!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2022, 19:40

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu 150 de sticle de șampanie. Milionarul și-a șocat iubita: „Am atacat-o și am cucerit-o!”

Cristi Borcea, soții

Cristi Borcea, / MARIAN ILIE/ MEDIAFAX FOTO

Cristi Borcea și-a șocat iubita când a umplut o cadă întreagă cu 150 de sticle de șampanie. Milionarul era atunci împreună cu Alina Vidican. Nebunia l-a costat o mică avere pe fostul patron de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a povestit chiar el însuși episodul uluitor. Milionarul se afla cu iubita lui în avion și abia aștepta să aterizeze ca să dea drumul la distracție. 7500 de euro a plătit Borcea pe cele 150 de sticle de șampanie, prețul uneia fiind de 50 de euro.

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu 150 de sticle de șampanie

„Eram înnebunit să aterizeze avionul mai repede. Mi s-a părut cel mai lung drum din viața mea. Cum am aterizat, mă știți doar, fratelos, am atacat-o și am cucerit-o! Într-un minut!”, a spus Cristi Borcea, la momentul respectiv, citat de prosport.ro.

Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea. Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii.

De cealaltă parte, Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul brazilian Claude Senhoreti anul trecut. După ce a fost părăsită de Cristi Borcea, femeia și-a găsit fericirea în brațele bărbatului de 46 de ani, care este pilot de curse și are un succes uriaș în afaceri.

Reclamă

Actualul soț al Alinei Vidican, mai bogat decât Cristi Borcea

În vârstă de 46 de ani, Claude Senhoreti este pilot de curse și deține mai multe mașini care costă o avere. Este un împătimit al vitezei și se pare că este atras și de motociclete. Milionarul tocmai a făcut o poza, cu Alina Vidican, după o plimbare în cartierul exclusivist în care locuiesc.

Claude, care este pilot de curse, are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat sume uriașe. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida. De altfel, la nuntă i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui preț se ridică și la 450.000 de dolari.

Au și apărut informații că sud-americanul este chiar mai bogat decât fostul patron al lui Dinamo. De altfel, cei doi s-ar fi întâlnit în România. Borcea i-ar fi cerut Alinei Vidican să îl cunoască pe cel care stă în preajma copiilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Pilotul originar din Sao Paulo surprinde cu imaginile excentrice pe care le postează pe rețelele sociale. În garajul vilei în care locuiește are o colecție cu adevărat impresionantă, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Revista Capital a publicat topul anual ai celor mai bogați 300 de români. Cristi Borcea ocupă locul 79, cu o avere cuprinsă între 85 și 95 de milioane de euro.

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui Alexandru, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

„Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.

Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și