Închide meniul

Ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare. Dezvăluirea e incredibilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 14:47

Ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare. Dezvăluirea e incredibilă

Ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Hepta

Victor Becali a dezvăluit ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare, după ce a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au ajuns după gratii, Borcea s-a trezit lângă Victor şi Giovanni Becali, iar primul a povestit că cei trei au izbucnit în râs când s-au trezit în teribila postură de a sta în închisoare pentru ani buni.

Ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare

„Hai să-ți povestesc una din prima seară când am ajuns acolo. Eram toți trei așezați, tocmai lăsasem bagajele, Borcea era între mine și Giovanni. La un moment dat ni s-au intersectat privirile și ne-a bufnit râsul. Și am râs așa, vreo juma’ de oră fără oprire! De supărare, de toată situația, de ce era în jur.

Iar când ne oprim din râs, Giovanni spune: ‘Gata, să uităm ce-am fost! Vedem ce va fi. O să mai fim.. N-o să mai fim… dar deocamdată suntem aici’. Așa că m-am setat să fiu tare. Vorba aceea: din momentul acela nu mi-am făcut iluzii ca să n-am deziluzii”, a spus Victor Becali, conform Fanatik.

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea era poreclit ”Magdalena”, în închisoare

Cristi Borcea era poreclit ”Magdalena” în închisoare. Dezvăluirea a fost făcută de Miron Mitrea, cel care, pentru un an și o lună, a fost coleg de suferință cu Borcea, la Poarta Albă.

Reclamă

”Îi spuneam «Magdalena» bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare. Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea.

Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”, a spus Mitrea, la Kanal D.

Cristi Borcea a fost condamnat și la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor plajelor, iar instanța a decis să contopească pedeapsa cu cea din „Dosarul Transferurilor”. Fostul finanțator al lui Dinamo a avut de ispășit, în total, o condamnare de 7 ani și 6 luni și a fost eliberat condiționat după 5 ani și o lună.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și