Închide meniul

Sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, mesaj plin de emoție: „Sunt recunoscătoare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 decembrie 2021, 20:40

Sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, mesaj plin de emoție: „Sunt recunoscătoare!

Valentina Pelinel, Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel tocmai a trecut printr-o perioadă dificilă. În luna octombrie a fost nevoită să se opereze la unul dintre genunchi și a avut nevoie de câje pentru a se putea deplasa. Acum, se poate bucura într-o atmosferă de sărbătoare. S-a și pozat în fața bradului de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel împlinește 41 de ani

2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător. Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă.

O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este facută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștință„, a transmis Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Reclamă

Până să își găsească fericirea în brațele fostului patron de la Dinamo, Valentina Pelinel a fost căsătorită timp de șapte ani cu Cristian Boureanu. Nu au avut copii și au divorțat în 2014.

Citește și:

Valentina Pelinel, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea

Pelinel nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebată dacă Cristi Borcea este „cel mai bun soț din lume”.

Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania. Borcea și Pelinel au lăsat de înțeles că își mai doresc un copil, dar că nu au luat încă o decizie finală.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și