Închide meniul

Ce a putut să facă omul implicat într-un scandal monstru cu Gigi Becali: „Am intrat, e drept!” Legătura cu Luminiţa Becali

Publicat: 26 iulie 2022, 20:55

Ce a putut să facă omul implicat într-un scandal monstru cu Gigi Becali: „Am intrat, e drept! Legătura cu Luminiţa Becali

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

  • Sebastian Bodu e unul din duşmanii lui Gigi Becali
  • Acesta s-a certat dur cu patronul de la FCSB

Sebastian Bodu, fostul şef al Fiscului şi unul dintre marii duşmani ai lui Gigi Becali, a intrat în hotelul pe care patronul de la FCSB îl are pe litoral. Cei doi au avut un conflict dur în trecut şi nu au ezitat să îşi arunce „vorbe grele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Bodu a recunoscut că a intrat în hotelul lui Gigi Becali, însă a precizat că nu a stat acolo.

”Nu am stat la hotelul lui Gigi Becali. Am intrat, e drept, dar nu am stat acolo. Am stat în Constanța, pentru că eu de acolo sunt. Ne-am distrat puțin în stațiuni. Am fost la Cireșica, am fost în Venus, în Neptun, în Olimp, asta a fost tot„, a spus Sebastian Bodu pentru cancan.ro.

Reclamă

Cei doi s-au jignit în urmă cu câţiva ani. Bodu va fi dușmanul meu toată viața. Ăsta nu e om, trebuie dus la grădina zoologică!”, a fost derapajul lui Gigi Becali la adresa lui Sebastian Bodu. Acesta nu s-a lăsat mai prejos.

”Nu s-ar califica pentru rolul de șef la o stână de oi”, spunea Bodu în momentul în care Becali era candidat la alegerile europarlamentare. 

Reclamă

Sebastian Bodu a fost coleg de şcoală cu soţia lui Gigi Becali

Sebastian Bodu a dezvăluit, în trecut, că a fost coleg la şcoală cu Luminiţa, soţia lui Gigi Becali. Fostul şef al Fiscului i-a făcut şi o scurtă caracterizare.

Cu Luminiţa am fost coleg între a V-a şi a VIII-a, era o fată foarte retrasă. N-am mai ţinut legătura”, spunea Sebastian Bodu în trecut.

Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică

Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică în privința hotelului său aflat în stațiunea Venus, de pe litoralul românesc. Din cauza numărului extrem de mic de turiști care au mers la malul Mării Negre în această vară, latifundiarul din Pipera a fost nevoit să micșoreze tarifele de cazare.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a inaugurat recent Becali Hotel, afacere de care se ocupă fiica sa, Teodora, împreună cu soțul ei, Mihai Mincu. Patronul de la FCSB a plătit 6,8 milioane de euro pentru a achiziționa hotelul de la Ioan Niculae, finanțatorul celor de la Astra Giurgiu.

Familia Becali avea mari speranțe și spera să dea un „tun” financiar cu noua afacere de pe litoralul românesc, dar lucrurile au luat o întorsătură radicală. Motivul? În România este cel mai slab sezon estival din ultimii 30 de ani, iar această „prăbușire” a numărului de turiști l-a lovit din plin și pe Gigi Becali.

Din cauza lipsei de clienți cazați la hotel, Becali a fost nevoit să reducă tarifele camerelor cu 20%, potrivit click.ro. În urmă cu câteva zile, o cameră single costa 804 lei, iar acum turiștii o pot închiria cu 644 de lei. De asemenea, prețurile camerelor duble și ale apartamentelor au fost reduse de la 860 și 1634 lei la 688, respectiv 1307 lei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!