Închide meniul
Foto

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 5 stele al lui Gigi Becali de pe litoral. Suma este uriaşă

Reclamă

Publicat: 18 iunie 2022, 15:30

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 5 stele al lui Gigi Becali de pe litoral. Suma este uriaşă

Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul de pe litoral

Hepta

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 5 stele al lui Gigi Becali de pe litoral. Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul din staţiunea Venus, pe care l-a cumpărat în 2021 de la milionarul Ioan Niculae. Cei care s-au implicat în renovarea hotelului sunt fiica patronului FCSB, Teodora, şi soţul său, Mihai Mincu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are o adevărată „bijuterie” pe litoral. Hotelul pe care Becali l-a renovat arată impecabil şi e gata să primească turişti.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 5 stele al lui Gigi Becali de pe litoral

Hotelul lui Gigi Becali are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Preţurile de cazare sunt şi ele pe măsură. În luna iunie, o cameră costă 680 de lei pe noapte. În plin sezon, preţurile cresc până la 900 de lei pentru o cameră dublă. Închirierea unui apartament pentru 4 persoane costă 1400 de lei pe noapte, în timp ce în plin sezon preţul ajunge la 2200 de lei.

L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie (n.r. – Ioan Niculae) și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, spunea Gigi Becali, în urmă cu ceva timp, pentru economica.net.

Reclamă

Becali Hotels, noua afacere deținută de familia patronului FCSB

Ginerele lui Gigi Becali a explicat ce planuri are cu hotelul cumpărat de patronul FCSB.

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.

Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens.

Reclamă 4 / 0/3

S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului.”, a explicat Mihai Mincu, pentru profit.ro.

Fiica lui Gigi Becali a împrumutat FCSB cu un milion de euro

Fiica lui Gigi Becali a împrumutat FCSB cu un milion de euro. Suma a fost virată de Theodora Becali pentru a acoperi cheltuielile clubului din finalul sezonului.

Gigi Becali a virat suma respectivă, prin intermediul contului fiicei sale, pentru a se asigura că FCSB poate suporta toate cheltuielile din următoarea perioadă, potrivit gsp.ro.

Latifundiarul din Pipera mai apelase la o soluție asemănătoare și la începutul anului. Atunci, în conturile FCSB-ului au ajuns 300.000 de euro.

FCSB a dus lipsă de performanțe în cupele europene în ultimii ani, iar acest lucru se resimte și pe plan financiar. Veniturile clubului lui Gigi Becali au scăzut semnificativ, motiv pentru care omul de afaceri este nevoit să bage din nou bani din conturile familiei.

Becali a investit propria avere în primii săi ani ca patron la FCSB, între 2003 și 2009, pe vremea când echipa era cunoscută drept Steaua. În perioada respectivă, finanțatorul a virat aproximativ 21 de milioane de euro pentru a dezvolta clubul „roș-albastru”.

Gigi Becali și-a recuperat investiția în anii de glorie ai echipei în cupele europene. Odată cu lipsa calificărilor în competițiile externe, și veniturile clubului au început să devină din ce în ce mai mici. Ultima oară când FCSB a evoluat în grupele unei cupe europene s-a întâmplat în sezonul 2017/2018.

Reclamă

În ultima vreme, Becali n-a mai dat vreo lovitură răsunătoare nici pe piața transferurilor. Olimpiu Moruțan este ultimul jucător care a plecat pe o sumă importantă de la FCSB.

Recomandări
  • Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul de pe litoral
  • Cât costă o noapte de cazare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și