Închide meniul
Foto

Ce a putut să îi facă Laurenţiu Reghecampf lui Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, la tribunal, gestul uluitor al tatălui său vitreg

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2022, 10:03

Ce a putut să îi facă Laurenţiu Reghecampf lui Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, la tribunal, gestul uluitor al tatălui său vitreg

Sarah Dumitrescu, dezvăluiri dureroase despre Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu a oferit scene emoţionate la tribunalul Buftea, acolo unde a însoţit-o pe mama sa la procesul de divorţ de Laurenţiu Reghecampf. Sarah a început să plângă în momentul încare fratele său vitreg, Luca Reghecampf, a ignorat-o, deşi cei doi aveau o relaţie extrem de apropiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut despre Laurenţiu Reghecampf, cel pe care l-a considerat ca un adevărat tată.

Sarah Dumitrescu nu a spus că, deşi îl consideră în continuare ca pe un adevărat tată, Laurenţiu Reghecampf s-a distanţat de ea după ce în viaţa lui a apărut Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan. Mai mult, Laurenţiu Reghecampf i-a şi blocat un comentariu pe reţelele de socializare, gest care a şocat-o pe fiica Anamariei Prodan având în vedere că îl considera ca un adevărat tată.

Sarah Dumitrescu, despre Laurenţiu Reghecampf: „Nu a vrut să mai ţină legătura”

Din câte am înțeles eu chestiile astea se întâmplă de ceva timp, dar mama mereu a încercat să facă diferența între viața ei și viața noastră. Cred că am fost printre ultimele persoane care au aflat.

Am fost și încă sunt (n.r. dezamăgită) Eu am fost crescută de doi tați, eu am încercat să vorbesc cu el, dar nu a vrut să mai țină legătura. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Ultima oară a fost vara trecută, de atunci cred că l-am mai văzut o dată sau de două ori după nuntă. A șters un comentariu și l-a și blocat„, a spus Sarah Dumitrescu, conform spynews.ro.

Reclamă

Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf la tribunal, după ce Sarah Dumitrescu a început să plângă

Întâlnirea copiilor lui Laurențiu Reghecampf și ai Anamariei Prodan s-a lăsat cu lacrimi. Sarah Dumitrescu a început să plângă după ce l-a văzut pe Luca, cel cu care avea o relaţie extrem de apropiată. Iniţial, Luca Reghecampf nu a băgat-o în seamă pe Sarah Dumitrescu, acesta fiind interesat să vorbească doar cu fratele său. În acel moment, fiica Anamariei nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Antrenorul Unviersității Craiova asigură că, inițial, nu a văzut-o pe Sarah, dar că a stat de vorbă cu ea la finalul acestei înfățișări din procesul de divorț. Gestul făcut de el este unul surprinzător, ținând cont de declarațiile oferite de soția lui.

Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute”, a spus Laurenţiu Reghecampf la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și