Închide meniul
Foto

Ce a putut să îi spună Anamariei Prodan prima femeie cu care Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o: „Şi-a bătut joc de mine, îmi e rușine să ies pe stradă”

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2022, 18:45

Reclamă
Ce a putut să îi spună Anamariei Prodan prima femeie cu care Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o: „Şi-a bătut joc de mine, îmi e rușine să ies pe stradă”

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan spune că povestea de acum 15 ani se repetă. Reghecampf a plecat de lângă Anamaria Prodan pentru a îşi oficializa relaţia cu Corina Caciuc, cea care îi este amantă de aproape 2 ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit ce îi spunea Mariana Pfeiffer în perioada în care Reghecampf urma să divorţeze.

Ce a putut să îi spună Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Reghecampf, Anamariei Prodan

Povestea asta se repetă, eu acum uitându-mă înapoi îmi dau seama că dragostea e oarbă. Când Mariana Reghecampf îmi spunea că <<m-a înșelat, și-a bătut joc de mine, îmi e rușine să ies pe stradă>>. Eu veneam acasă și vorbeam cu el și îmi zicea că <<Nu mai are nicio treabă, că nu mai e nicio problemă>>. Mi-am dat seama că nu exista o problemă și s-a pomenit cu mine”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, conform celor de la spynews.ro.

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Reghecampf, i-a devenit amantă bărbatului

Laurenţiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan după ce a decis să se despartă de prima soţie. Culmea, deşi a anunţat-o că o părăseşte, Reghecampf a continuat să se întâlnească cu ea.

Chiar Mariana Pfeiffer a dezvăluit acest lucru, într-un interviu acordat cu câţiva ani în urmă.

Reclamă

”Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, spunea Mariana Pfeiffer în trecut, conform spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf, detalii despre relația cu Corina Caciuc

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 16 de ani mai tânără decât el. Corina Caciuc urmează să îi dăruiască un copil peste două luni și jumătate. „100% e băiat. Încă ne mai gândim la un nume”, a spus tehnicianul.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și