Închide meniul

Ce a putut să păţească o fetiţă de 7 ani chiar când a ajuns lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a: „Asta va fi ultima ei amintire cu Regina”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 9:56 / Actualizat: 18 septembrie 2022, 14:28

Ce a putut să păţească o fetiţă de 7 ani chiar când a ajuns lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a: „Asta va fi ultima ei amintire cu Regina

Ce a putut să păţească o fetiţă de 7 ani chiar când a ajuns lângă sicriul Reginei Reginei Elisabeta a II-a

Sicriul Reginei Reginei Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Ce a putut să păţească o fetiţă de 7 ani chiar când a ajuns lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a este un lucru greu de suportat pentru un copil care a stat la coadă 15 ore pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darcy Holland a fost scoasă din rând de un bărbat care apoi a fugit şi a atins sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Fetiţa a pierdut astfel coada şi nu a fost lăsată să intre din nou în rând, spre disperarea familiei ei. Ea nu a putut să stea nici măcar o secundă liniştită lângă sicriu.

Ce a putut să păţească o fetiţă de 7 ani chiar când a ajuns lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Mătuşa ei a vorbit despre situaţia neplăcută prin care a trecut fetiţa care ţinea în mână o jucărie roz. „Aici este o fată de 7 ani care a stat să îi arate un ultim omagiu Reginei. Chiar atunci, o persoană decide să rupă rândurile şi să încerce să atingă sicriul. A împins-o înainte.

Nu îi este deloc bine. Vrem doar să o repunem la coadă, pentru a putea să treacă din nou pe lângă sicriu, cu respect. S-a trezit la 02:00 noaptea şi a stat la coadă 15 ore şi acesta este rezultatul. A fost teribil, absolut teribil. E o lipsă de respect, iar aceasta va fi ultima ei amintire cu Regina”, a spus femeia, citată de Sky News.

Funeraliile Reginei | Minut de reculegere, duminică, în întreg Regatul Unit

Duminică este a patra şi ultima zi în care britanicii şi oameni din întreagă lume vor putea săi aducă un omagiu Reginei Elizabeth II la Westminster Hall.

Reclamă

La ora locală 20:00 (ora 22.00, ora României) se va ţine un minut de reculegere în întreg Regatul Unit.

Potrivit BBC, oamenii sunt încurajaţi să marcheze momentul în privat în propriile case, pe stradă cu vecinii sau la evenimente comune.

Înainte de acest moment, va avea loc o slujbă religioasă la Kelpies, sculpturi cu cap de cal de 30 de metri înălţime, lângă Falkirk.

Reclamă 4 / 0/3

Nouăzeci şi şase de felinare – câte unul pentru fiecare an al vieţii Reginei – vor pluti pe apa din jurul statuilor.

Tot duminică, regele Charles III se va întâlni cu premierul Liz Truss la Palatul Buckingham.

Regele şi Camilla, Regina Consortă, vor primi, de asemenea, şefi de stat şi alţi demnitari cu rang înalt. În cursul zilei, premierul Truss se va întâlni cu o serie de lideri străini, printre care premierul canadian Justin Trudeau şi preşedintele polonez Andrzej Duda.

 

Recomandări
  • Darcy Holland a fost scoasă din rând de un bărbat
  • Minut de reculegere, duminică, în întreg Regatul Unit, pentru Regina Elisabeta a II-a

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și