Închide meniul
UPDATE

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă! Toate reacţiile din lumea sportului, după anunţul care a îndoliat o lume întreagă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2022, 22:00 / Actualizat: 18 februarie 2024, 18:01

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă! Toate reacţiile din lumea sportului, după anunţul care a îndoliat o lume întreagă

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă! Toate reacţii din lumea sportului

Regina Elisabeta a II-a a murit / Colaj Twitter/Profimediaimages

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii! Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Regina a murit în pace la Balmoral”, a anunţat Palatul Buckingham. Charles este astfel noul Rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă

Vineri, 9 septembrie 2022

Update 19.30: Mihai Stoica, marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Eram în Barcelona când a murit Johan Cruyff, în Craiova la moartea lui Ilie Balaci, iar acum în Londra…”. Detalii, AICI.

Update 15:30: Mesajele transmise de UEFA şi FIFA, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Detalii AICI

Update 14:30: Meciurile din Premier League au fost amânate, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Detalii AICI.

Reclamă

Update: 12.00: Ilie Năstase, reacţie copleşitoare după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Vezi AICI ce a spus şi despre Charles, noul rege al Marii Britanii.

Update 09.00: Imagini copleşitoare în Manchester United – Real Sociedad 0-1! Mii de oameni, cu lacrimi în ochi în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. Detalii AICI

Vineri, 8 septembrie 2022

Update 22.45: “Regele” Pele a împărtăşit, joi seară, amintiri legate de Elizabeth a II-a şi şi-a exprimat tristeţea după trecerea în nefiinţă a reginei, printr-un mesaj postat în social media.

Reclamă 4 / 0/3

Am admirat-o pe Regina Elizabeth II din clipa în care am cunoscut-o personal, în 1968, când a venit în Brazilia pentru a vedea dragostea noastră pentru fotbal şi a trăi magia unui Maracana plin. Câţiva ani mai târziu, cu generozitate mi-a decernat Ordinul Imperiului Britanic, cea mai înaltă onoare a ţării. Faptele sale au marcat generaţii.

Această moştenire va fi veşnică. În această zi tristă, împărtăşesc cu voi toţi această amintire şi transmit un mesaj de iubire şi rugăciunile mele către familia regală britanică şi către toţi prietenii din Marea Britanie”, a scris Pele.

Update 22.40: Gary Lineker: “O zi teribil de tristă. Majestatea Sa Regina a murit. O femeie cu adevărat remarcabilă, care şi-a slujit ţara cu demnitate, loialitate şi graţie. Odihneşte-te în pace, Majestate”.

Update 21.52: A apărut un mesaj plin de emoţie şi pe contul de Twitter al Naţionalei de Fotbal a Angliei: „Suntem extrem de întristați de vestea că Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață. Toate gândurile noastre sunt alături de Familia regală în acest moment incredibil de dificil

Update 21.45: Clubul Manchester United a anunţat că înainte de meciul său cu Real Sociedad, programat în această seară, pe stadionul Old Trafford, în Liga Europa, se va ţine un minut de reculegere în memoria reginei Elizabeth a II-a.

Reclamă

Ca urmare a indicaţiilor federaţiei engleze şi UEFA, meciul din această seară cu Real Sociedad va avea loc conform programului, pe Old Trafford. Înainte de start se va ţine un minut de reculegere care le va permite echipelor, oficialilor şi tuturor celor din tribune să îşi arate respectul faţă de Majestatea Sa. Ambele echipe vor purta banderole negre şi drapelele de la Old Trafford vor fi în bernă, în semn de respect”, a precizat Manchester United.

“Manchester United împărtăşeşte tristeţea întregii naţiuni după anunţul de la Buckingham Palace cu privire la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina”, a mai notat gruparea engleză.

Update 21.20: Manchester United şi Wolverhampton au afişat un logo în alb şi negru. „Odihnește-te în pace, Majestatea Ta”, au transmis „lupii”.

Update 21.15: Conducătorii Premier League au avut o primă reacţie după decesul care a îndoliat mapamondul.

„Suntem profund întristaţi să auzim vestea morţii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală și de toată lumea care este în doliu pentru pierderea Majestății Sale”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter.

Vestea morţii Reginei Elisabeta a II-a a venit cu o oră înainte ca FCSB să joace în Anglia, cu West Ham, în grupele Conference League. Chiar dacă au existat zvonuri că meciul ar putea să fie amânat, oficialii UEFA au decis ca disputa să aibă loc.

West Ham şi-a schimbat fotografia de profil pe reţelele de socializare. De asemenea, „ciocănarii” au transmis şi un mesaj emoţionant.

Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham, clubul despre care s-a spus că era favoritul Reginei Elisabeta II

Klaus Iohannis, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seară, un mesaj de condoleanţe, după decesul Reginei Elisabeta. ”Domnia Majestăţii Sale a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public”, a transmis preşedintele.

Sincere condoleanţe la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestăţii Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public”, a transmis, Iohannis, joi seară, într-un mesaj pe Twitter.

Şeful statului a afirmat că ”românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală”.

Regele Charles, la moartea reginei Elizabeth II: „Pierderea ei va fi profund simţită în toată ţara şi în lume”

Moartea dragei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele„, a transmis, într-un comunicat oficial, noul suveran al Marii Britanii.

Deplângem moartea celui mai preţuit suveran şi a mult iubitei mame. Ştiu că pierderea ei va fi profund simţită în toată ţara, în teritoriile britanice şi Commonwealth, dar şi de către numneroşi oameni din întreaga lume. În această perioadă de doliu şi schimbări, familia mea şi eu ne vom găsi alinarea şi susţinerea conform cunoştinţele noastre despre respectul şi afecţiunea profundă de care Regina a fost atât de ataşată„.

Fiul reginei Elizabeth II, Charles, a rămas alături de regina consoartă Camilla, la Balmoral.

Prinţul Charles devine rege după moartea mamei sale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și