Închide meniul

Ce a putut să pățească rusul de 15 ani care a făcut salutul nazist și a început să râdă isteric

Reclamă

Publicat: 12 aprilie 2022, 8:42

Ce a putut să pățească rusul de 15 ani care a făcut salutul nazist și a început să râdă isteric

Artem Severyukhin, dat afară de la echipă

Twitter

Artem Severyukhin, pilotul de karting de 15 ani al echipei Ward Racing, a făcut un gest ce a fost considerat nazist. Rusul a fost dat afară de la echipă, după momentul ce a avut loc pe podiumul din Portugalia, acolo unde puștiul se impusese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artem Severyukhin cu grea a găsit și el o explicație pentru gestul făcut. El și-a cerut scuze și anunță că nu este un susținător al nazismului.

Artem Severyukhin, un pilot de karting, a fost acuzat că a făcut salutul nazist

”Vreau să îmi cer scuze tuturor pentru ce s-a întâmplat ieri la Campioanatul European de Karting. Când eram pe podium, am făcut un gest pe care mulți l-au perceput a fi un salut nazist. Dar nu a fost. Nu am susținut niciodată nazismul și îl consider una din marile crime împotriva umanității.

Concurez sub o licență italiană și am câștigat această cursă sub steagul Italiei. Cei din față mi-au explicat că în asemenea momente poți face gestul de a te lovi cu pumnul spre inimă, pentru a exprima mulțumirea. Am vrut să fac acest gest. Ce s-a întâmplat după aceea, nu îmi pot explica.

Știu că sunt vinovat, știu că sunt prost și sunt pregătit să fiu pedepsit. Vă rog să mă credeți când spun că nu sprijin nazismul. Nu am vrut să deranjez pe nimeni. Vă rog să mă iertați”, a fost mesajul postat de pilotul de karting de 15 ani, Artem Severyukhin, cu lacrimi în ochi, citat de sport.ua.

Reclamă

Italienii i-au confiscat vila de 114 milioane de dolari lui Nikita Mazepin!

Poliția din Italia ar fi confiscat bunuri în valoare de 114,45 milioane de dolari care aparțin fostului pilot rus de Formula 1 Nikita Mazepin și a tatălui său oligarh, Dmitri.

Autoritățile au sechestrat o vilă de pe insula Sardinia, ca parte a efortului de a pedepsi apropiații lui Vladimir Putin în urma invaziei Rusiei în Ucraina, scrie Reuters.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a existat niciun comentariu din partea managerului de PR al lui Mazepin în urma confiscării bunurilor de lux.

La fel ca în cazul lui Artem Severyukhin, contractul lui Nikita Mazepin cu echipa Haas F1 a fost reziliat la începutul lunii martie, înainte ca pilotul rus să înceapă al doilea sezon al carierei în „Marele Circ”.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și