Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat nașterea copilului său și al iubitei Corina Caciuc

Reclamă

Publicat: 19 mai 2022, 9:55

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat nașterea copilului său și al iubitei Corina Caciuc

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea

Colaj Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea. Anamaria a avut o primă reacție după ce antrenorul a anunțat nașterea copilului său și al Corinei Caciuc. Prodan a uitat de războiul cu Reghe și i-a urat să aibă mai mulți copii decât Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf a avut o primă reacţie după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut. Antrenorul în vârstă de 46 de ani este în culmea fericirii şi a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Reclamă

Anamaria Prodan îl vede demis pe Reghecampf de la Universitatea Craiova

Cu o zi înainte de nașterea micuțului Liam, Anamaria Prodan lansa încă un atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf, despre care spunea că ar trebui demis de Universitatea Craiova, după ce a ratat obiectivele cu oltenii.

„Acolo sunt mai multe probleme. Dacă nu e linişte, nu e profesionalism… Sunt mai multe. E un subiect pe care nu l-aş discuta, pentru că totul porneşte de la antrenor. Îmi pare foarte rău, pentru că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor incredibil de bun, cu un potenţial fantastic. Cât timp a stat lângă familia lui, cât a stat lângă noi, l-a ajutat enorm. Am fost acolo lângă el secundă după secundă.

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit. Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil că va fi schimbare, e soarta fiecărui antrenor. Nu zic asta că e vorba de Reghe, sau de Mourinho. Când ratezi toate trofeele.. Să dea Dumnezeu să îl ţină, pentru că cine ştie, în momentul ăsta, ce se întâmplă cu el. Să dea Dumnezeu să îi vină mintea la cap şi să înţeleagă că meseria merge mână în mână. Dacă l-ai scrântit, e gata”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură dureroasă de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf. Agentul i-a luat lui Reghe Ferrari-ul înapoi, unul pe care antrenorul îl primise cadou de la Prodan.

Conform click.ro, Prodan a schimbat deja numărul de înmatriculare. Cu două săptămâni în urmă, era REG, între timp a devenit PRD. Ea a fost chiar surprinsă în trafic cu bolidul de 450.000 de euro.

”Avocatul se ocupă de absolut tot. Eu mă duc doar când trebuie. Nu mă mai interesează nici un proces pe care-l deschide. Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.

El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, a spus Prodan, pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și