Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, despre tatăl său. Planul umilitor pus la cale

Publicat: 20 decembrie 2022, 9:50

Reclamă
Ce a putut să spună Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, despre tatăl său. Planul umilitor pus la cale

Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Colaj Antena Sport

Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit că tatăl său nu l-a mai căutat în ultima vreme. Mai mult, Laurenţiu Reghecampf junior a precizat că nici el nu şi-a căutat tatăl.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bebeto confirmă afirmaţiile făcute de Anamaria Prodan la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, conform cărora acesta nu s-a mai interesat de fiul său. Bebeto spune că tatăl său nu i-a mai dat niciun semn de viaţă în ultima perioadă.

Ce a putut să spună Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, despre tatăl său

Mai mult, Laurenţiu Reghecampf Junior spune că, în momentul în care se va întâlni prima dată cu tatăl său, îl va ignora.

Nu. Pur și simplu nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contactat. Nici eu pe el! Nu știu! Probabil îl voi ignora (n.r. – ce va face când se va întâlni cu tatăl său)„, a spus Bebeto pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre cel care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, acesta nu a participat la petrecerea grandioasă a agentului.

Reclamă

“Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, petrecere cu maneliști și lăutari!

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale au apărut imagini de senzație de la cheful cu 300 de invitați. Impresara de fotbaliști va împlini pe 17 decembrie vârsta de 50 de ani, iar sărbătoarea a început deja de joi.

Anamaria a trecut peste scandalul uriaș cu Laurențiu Reghecampf și a organizat o petrecere colosală într-un local de lux, cu ocazia zilei sale de naștere.

Anamaria Prodan va schimba prefixul sâmbătă, dar petrecerea a început deja de azi-noapte. Muzica a fost asigurată de maneliști și lăutari renumiți din România, în prim-plan cu Tzanca Uraganu și Jean de la Craiova.

Sexy-impresara a invitat 300 de oameni la petrecere, iar atmosfera a fost electrizantă. Prodan a postat în mediul online mai multe videoclipuri în timp ce cânta, dansa și se distra alături de invitați și lăutari, pe ritmuri orientale.

Evident, la petrecere au participat și copiii săi aflați în România: Sarah Dumitrescu și Bebeto. Anamaria Prodan a avut parte de un tort spectaculos, de 5 etaje.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și