Închide meniul

Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali, înainte ca acesta să îi facă un cadou incredibil de două tone.Cum l-a atacat

Publicat: 9 august 2022, 18:52 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 19:12

Reclamă
Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali, înainte ca acesta să îi facă un cadou incredibil de două tone.Cum l-a atacat

Gigi Becali a dezvăluit cât l-au costat cele două tone de brânză

Hepta

Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali! George Simion a primit un cadou incredibil de la Gigi Becali pentru nunta sa. Este vorba de numai puţin de două tone de brânză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia dintre George Simion şi Gigi Becali nu a afost mereu una apropiată. Liderul AUR spunea, în trecut, că a încetat să ţină cu Steaua din momentul în care echipa a fost preluată de Gigi Becali.

Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament.

Aș fi vrut ca primul meu meci pe stadion să fie la Steaua, dar tata m-a dus la Rapid. De atunci m-au fascinat tribunele. Eram cu ochii pe ce se întâmplă prin peluze și mai întrebam ce înseamnă chestia aia cu «M… Lucescu!”, a declarat George Simion, în trecut, pentru gsp.ro.

Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali! Cadoul incredibil de două tone pe care i l-a făcut Gigi Becali lui George Simion înainte de nunta liderului AUR

George Simion a anunţat ce cadou a primit de la Gigi Becali, pentru nunta ce va avea loc pe 27 august, în comuna Măciuca. Peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la eveniment de către liderul AUR şi Ilinca, viitoare lui soţie.

Reclamă

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ.

Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a spus Simion, în emisinea moderată de Ionuţ Cristache.

Simion face nuntă fără bani în plic, dar va avea 42 de perechi de naşi. Mai multe companii au făcut donaţii pentru ceea ce Simion îşi doreşte să fie o nuntă câmpenească. Toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei.

Reclamă 4 / 0/3

”Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească. Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a spus George Orbean, consilierul de imagine al lui George Simion.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și