Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 9:33

Reclamă
Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Colaj Instagram

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, s-a arătat şocată de vestea că artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan. Cunoscută şi sub numele de „Babs”, Claudia a fost şocată în momentul în care i s-a spus că iubitul său celebru a fost oprit de poliţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa şi Claudia Iosif au o relaţie de 11 ani. Claudia are 40 de ani şi este mai mare cu 5 ani decât iubitul său. Ca şi Dorian Popa, „Babs” este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi nu ezită să pozeze provocator. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IUBITA LUI DORIAN POPA)

Ce a putut să spună iubita de 40 de ani a lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

”Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a fost reacţia Claudiei Iosif pentru spynews.ro.

În ultima perioadă, s-a speculat că cei doi s-ar fi despărţit, lucru negat de femeie.

Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la cinci minute de casa noastră”, spunea Claudia Iosif, pentru cancan.ro.

Reclamă

„Puşcărie obligatoriu!” Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa şi cere toleranţă zero! Vedeta, prinsă drogată la volan

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa, după ce influencerul a fost prins de poliţişti drogat la volan. Patronul FCSB-ului cere toleranţă zero din partea autorităţilor, astfel încât vedeta să fie dată exemplu. Latifundiarul din Pipera cere ca Dorian Popa să ajungă după gratii.

În vârstă de 35 de ani, Dorian Popa a fost oprit de poliţişti în localitatea Domneşti. Era la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, şi purta doar un halat de baie pe el. După ce a fost testat pozitiv la canabis, acesta a afirmat că a inhalat accidental fum, la o petrecere.

Dorian Popa are nu mai puţin de 2 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram. Gigi Becali nu a avut milă de influencerul român. Cere ca Dorian să fie trimis în închisoare, iar permisul de conducere să îi fie retras timp de 10 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Stai puțin. Au înnebunit ei? A înnebunit lumea care se uită la ei. Ce să te uiți? Ce să vezi? Am văzut că o fată din Moldova câștigă un milion. Ce influencer? Că se arată pe TikTok?

Dar cum, mă? De ce să ia bani? Nu mă băgați că eu nu înțeleg. Fiecare se droghează și fiecare face ce vrea cu trupul lui. Doar că noi trebuie să ne protejăm. Cum ne protejăm? Ești drogat la volan? Pușcărie obligatoriu.

Și carnet luat pe 10 ani. Ia să vedem se mai droghează? Nu știu de Dorian Popa, habar n-am cine e Dorian Popa. E fotbalist? Nu e fotbalist. Nu știu eu asta cu internetul, cu TikTok”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și