Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Laurenţiu Reghecampf despre trecutul Corinei Caciuc. Ce amant celebru ar fi avut femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan

Reclamă

Publicat: 28 mai 2022, 18:59

Ce a putut să spună Laurenţiu Reghecampf despre trecutul Corinei Caciuc. Ce amant celebru ar fi avut femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a cedat şi a izbucnit în plâns

Fanatik / Instagram Anamaria Prodan

Ce a putut să spună Laurenţiu Reghecampf despre trecutul Corinei Caciuc. Laurenţiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, după ce actuala sa iubită, Corina Caciuc, a născut. Deşi nu e divorţat cu acte de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi-a asumat public relaţia cu Corina Caciuc, cea care i-a devenit amantă în urmă cu 2 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele luni, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf ar fi avut un trecut agitat. Mai mult, în spaţiul public s-a speculat şi de o presupusă relaţie cu Kamara, un cunoscut cântăreţ din România. Zvonurile au fost alimentate şi după ce, în spaţiul public, a apărut un filmuleţ viral cu Kamara şi Corina Caciuc.

Ce a putut să spună Laurenţiu Reghecampf despre trecutul Corinei Caciuc

Întrebat despre trecutul iubitei sale, Laurenţiu Reghecampf a răspuns ferm şi sigur pe el. „Contează că mie îmi place foarte mult Corina„, a fost răspunsul lui Laurenţiu Reghecampf într-o emisiune televizată.

Ce spunea Kamara despre relația cu Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf

Kamara a dezvăluit că nu a mai vorbit cu Corina de mai mult de un an, aflând întâmplător că este iubita lui Laurențiu Reghecampf atunci când i-a trimis filmulețul în care îi ținea lecții de viață.

”Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe.

Reclamă

Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, spunea Kamara, cu ceva timp în urmă.

Cu ce se ocupă Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit cu ce se ocupă de fapt. Asta după ce a fost acuzată de Anamaria Prodan că l-a convins pe Reghe să ia din banii familiei sale pentru a o întreţine.

Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc, citată de fanatik.ro. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și