Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună marea iubire a lui Ion Ţiriac despre miliardarul român: „Am avut momente foarte dificile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2023, 19:43

Reclamă
Ce a putut să spună marea iubire a lui Ion Ţiriac despre miliardarul român: „Am avut momente foarte dificile!”

Ion Ţiriac a răbufnit după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Hepta

Ce a putut să spună marea iubire a lui Ion Ţiriac despre miliardarul român. Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Sophie Ayad, cea care i-a dăruit lui Ion Ţiriac 2 copii, a vorbit la superlativ despre Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalista de origine egipteană a spus ă Ion Ţiriac a sprijinit-o în momentele dificile şi că „îl iubeşte” pe miliardarul român. În vârstă de 53 de ani, fosta iubită a lui Ion Ţiriac este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CU SOPHIE AYAD DAR ŞI CU UNICA FIICĂ A LUI ION ŢIRIAC).

Ce a putut să spună marea iubire a lui Ion Ţiriac despre miliardarul român

Dar întreabă-l pe el (n.r. râde zgomotos). Îl iubesc pe Ion. Nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile. Dar el a fost mereu acolo pentru mine și copii.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a spus Sophie Ayad, în urmă cu câţiva ani, conform libertatea.ro.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac are doi copii cu cel mai bogat român, pe Ioana Natalia şi pe Karim. Ion Ţiriac mai are un băiat, pe Alexandru Ion Ţiriac, din mariajul cu Mikette von Issenberg.

Reclamă

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, reacţie răscolitoare: „Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi!”

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut o reacţie răscolitoare pe reţelele sociale. Sophie Ayad a postat, de curând, o imagine alături de tatăl ei, la Munchen. Aceasta a fost însoţită de un mesaj extrem de puternic.

Sunteţi ceea ce oferiţi! M-am gândit mult, în ultima perioadă, despre familie! Oamenii spun că tatăl meu are noroc să mă aibă. Dar eu sunt fericită să îl am pe el! Pe măsură ce îmbătrânim, copiii noştri ne oferă ceea ce le-am oferit şi noi.

Dacă nu ai timp sau răbdare pentru copiii tăi când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân. Ai o singură şansă. Nu vă lăsați conduşi de trivialități, bani și faimă. Să vă concentraţi asupra copiilor voştri și fiţi umili.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima ta cămaşă nu are buzunare! Asta este cea mai bună lecţie pe care m-a învăţat-o tata. Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi, cu moravuri proaste sau caracter slab. Vreau doar să fiu înconjurată de oameni buni, cu valori puternice. Nu îmi voi pierde timpul cu nimeni care nu poate trăi la înălţimea moştenirii mele. Pace!„, a fost mesajul răscolitor transmis de Sophie Ayad pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și