Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, reacţie răscolitoare: „Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi!”

Publicat: 3 iulie 2023, 15:55

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Ţiriac, reacţie răscolitoare: „Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi!”

Marea iubire a lui Ion Ţiriac reacţie răscolitoare

Sophie Ayad are doi copii cu Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut o reacţie răscolitoare pe reţelele sociale. Sophie Ayad, jurnalista cu origini egiptene care are doi copii cu fostul mare jucător de tenis, a surprins pe reţelele sociale. A anunţat că a luat o decizie radicală şi că nu îşi va mai „pierde timpul cu nimeni care nu poate trăi la înălţimea moştenirii sale”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad a postat o imagine alături de tatăl ei, la Munchen. Aceasta a fost însoţită de un mesaj extrem de puternic.

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut o reacţie răscolitoare

Sunteţi ceea ce oferiţi! M-am gândit mult, în ultima perioadă, despre familie! Oamenii spun că tatăl meu are noroc să mă aibă. Dar eu sunt fericită să îl am pe el! Pe măsură ce îmbătrânim, copiii noştri ne oferă ceea ce le-am oferit şi noi.

Dacă nu ai timp sau răbdare pentru copiii tăi când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân. Ai o singură şansă. Nu vă lăsați conduşi de trivialități, bani și faimă. Să vă concentraţi asupra copiilor voştri și fiţi umili.

Ultima ta cămaşă nu are buzunare! Asta este cea mai bună lecţie pe care m-a învăţat-o tata. Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi, cu moravuri proaste sau caracter slab. Vreau doar să fiu înconjurată de oameni buni, cu valori puternice. Nu îmi voi pierde timpul cu nimeni care nu poate trăi la înălţimea moştenirii mele. Pace!„, a fost mesajul răscolitor transmis de Sophie Ayad pe reţelele sociale.

Reclamă

Stabilită în Statele Unite, la Miami, Sophie Ayad a postat mai multe imagini făcute în Germania. A fost chiar locul în care l-a „cucerit” pe Ţiriac. În vârstă de 53 de ani, fosta iubită a miliardarului român este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac au rămas în relaţii bune

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac are doi copii cu cel mai bogat român, pe Ioana Natalia şi pe Karim. Ion Ţiriac mai are un băiat, pe Alexandru Ion Ţiriac, din mariajul cu Mikette von Issenberg.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Singurele plăceri pe care le mai are Ion Țiriac, la 84 de ani

Se cunosc care sunt singurele plăceri pe care le mai are Ion Țiriac, la 84 de ani. Fostul mare jucător de tenis este cel mai bogat român, cu o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari.

Ion Țiriac s-a distanțat tot mai mult de sportul care l-a făcut celebru, mai ales după ce a vândut turneul de la Madrid. A renunțat la el în urmă cu un an și a dezvăluit că a luat decizia drastică din cauza faptului că urmașii săi nu erau interesați să îi calce pe urme și să se ocupe de această afacere.

Țiriac nu poate renunța însă la o altă pasiune uriașă pe care o are. Miliardarul este un împătimit al vânătorii și a plătit o avere pentru această „plăcere”. Pe durata pandemiei, fostul jucător de tenis și-a cumpărat un domeniu de senzație în Namibia, pe care ar fi achitat nu mai puțin de 5.5 milioane de euro. Acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Singurele mele plăceri sunt cele din Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot, și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu, dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a spus anul trecut Ion Țiriac, potrivit antena3.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și