Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

Reclamă

Publicat: 27 martie 2024, 9:02

Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Bebeto nu ar mai fi fost vizitat de tatăl lui de multă vreme. Iată ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bebeto avea o relaţie specială cu tatăl lui, Laurenţiu Reghecampf, atunci când locuiau în aceeaşi casă. Din păcate, pare că lucrurile s-au schimbat după divorţul lui Reghe de Anamaria Prodan. Nici Bebeto nu a ascuns acest lucru.

Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

Întrebat cum e viaţa lui în acest moment, Bebeto a răspuns în reality-show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt”: „Tare, la fel ca înainte. Nu, acum e mai tare ca înainte, pentru că acum suntem cu toții mari și putem face mai multe chestii. O să râdeți foarte mult. Cu mama, cu surorile mele, cu Nuți, în special”.

Bebeto a punctat că nu îi lipseşte nimic. „Nu prea. Nimic. Momentan, nimic. Mama ne dă totul. Obiecte, nu am nevoie de nimic”, a subliniat Bebeto.

Laurenţiu Reghecampf Jr. a fost întrebat şi dacă îi este dor de tatăl său. „Da, adică da. Normal. Dar, asta este acum, ce să facem…”, a răspuns fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Reality-show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt” este difuzat exclusiv pe AntenaStars şi în AntenaPLAY.

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril! Anamaria Prodan a publicat pe contul de Instagram un clip care a dus cu gândul că a fost cerută de soţie de iubitul ei boxer.

Anamaria Prodan nu a confirmat că ar fi fost cerută de soţie. Cu toate acestea, ea a dat de înţeles că se gândeşte la momentul în care se va căsători pentru a treia oară.

Reclamă 4 / 0/3

Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a publicat ieri pe Instagram un clip în care apărea alături de Ronald Gavril într-un cadru de lux. S-a spus că Ronald Gavril a cerut-o de soţie, mai ales că ea şi iubitul erau îmbrăcaţi de sărbătoare, iar Ronald Gavril apărea cu un pahar de şampanie în mână.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril sunt împreună de la sfârşitul anului trecut. Cei doi au confirmat relaţia, după ce au apărut împreună şi în noaptea de Revelion.

„Emoţii foarte mari, ca niciodată!” Anamaria Prodan s-a întâlnit cu mama iubitului Ronald Gavril şi a avut o reacţie imediată

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu mama iubitului Ronald Gavril şi a avut o reacţie imediată. Agentul de jucători a avut, în Bacău, premiera filmului în care joacă. Anamaria a fost susţinută şi de familia boxerului. Au fost momente emoţionante.

Mama, sora şi nepoţii lui Ronald Gavril au venit să îi fie alături Anamariei Prodan. A fost prima dată, după confirmarea relaţiei, când vedeta s-a întâlnit cu cea care ar putea să îi devină soacră.

Anamaria Prodan are 51 de ani şi a mai fost căsătorită cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu şi cu Laurenţiu Reghecampf. Acum şi-a găsit fericirea în braţele boxerului celebru. În vârstă de 37 de ani, Ronald Gavril este manageriat chiar de Floyd Mayweather.

„Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om”

Agentul de jucători a oferit o primă declaraţie după ce s-a întâlnit cu mama lui Ronald Gavril. A ţinut să îi mulţumească.

Reclamă

Sunt onorată că vă am, astăzi, aici, alături de noi. Mai ales că pentru mine este o dublă semnificație. Mama mea a fost căsătorită cu un domn din Bacău, o dulceață de om. Alături de mine, astăzi, se află incredibilul Ronald. Am emoții mari. Este totul meu.

Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om. Am emoții foarte mari, ca niciodată astăzi”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și