Închide meniul
Foto

„Ce ai învățat de la Anamaria Prodan?”. Răspunsul surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a vedetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2022, 16:27

„Ce ai învățat de la Anamaria Prodan?”. Răspunsul surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a vedetei

"Ce ai învățat de la Anamaria Prodan?". Răspunsul surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu

Rebecca Dumitrescu este fiica cea mare a Anamariei Prodan / Colaj Instagram

Răspuns surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu la petrecerea dată de Anamaria Prodan la împlinirea a 50 de ani. Fiica cea mare a agentului de jucători a fost întrebată ce a învățat de la mama ei și a avut o reacție neașteptată. „Să nu ai nevoie de nimeni lângă tine„, a spus tânăra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca, cea care în 2020 era cea mai tânără conducătoare a unui club din Liga 1, i-a făcut și mai multe urări Anamariei Prodan. Fosta patroană de la Hermannstadt a fost vizibil emoționată în timp ce a oferit interviul.

Răspunsul surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu la petrecerea Anamariei Prodan

Rebecca Dumitrescu a recunoscut că seamănă mai mult cu tatăl său, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

(Reporter: Ce îi urezi mamei tale?) Tot ce are și acum, pe noi. O viață lungă, să fie la fel de frumoasă mereu. Să fie iubită, sănătoasă și tot ce e frumos pe lumea asta.
100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?).

(Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu„, a spus Rebecca Dumitrescu într-un interviu pentru AntenaStars.

Reclamă

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale a postat mai multe imagini de la cheful cu 300 de invitați. Impresara a împlinit 50 de ani pe 17 decembrie, dar a început să sărbătorească cu două zile înainte.

Cum era de așteptat, de la petrecere nu au lipsit copiii impresarului: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu și Bebeto. Anamaria Prodan a avut parte de un tort spectaculos, de 5 etaje.

Sarah Dumitrescu neagă că ar fi suferit operații estetice

Sarah, care joacă baschet la Cal Poly Mustangs, a avut o apriție spectaculoasă. Tânăra asigură că nu a apelat niciodată la medicul estetician.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de “întinerire”.

Recomandări
  • Rebecca Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie
  • Ce a declarat tânăra de 23 de ani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și