Închide meniul
Foto

Ce avere are noul iubit al Anamariei Prodan! Ronald Gavril a strâns o sumă colosală din box

Publicat: 15 ianuarie 2024, 16:47

Reclamă
Ce avere are noul iubit al Anamariei Prodan! Ronald Gavril a strâns o sumă colosală din box

Ce avere are noul iubit al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril/ Colaj Instagram

S-a aflat ce avere are noul iubit al Anamariei Prodan. Ronald Gavril a strâns o avere din box, având milioane de dolari în conturi, după o carieră de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril sunt împreună de scurt timp, însă nu se mai feresc, şi postează foarte des. Între cei doi este o diferenţă de 14 ani, însă pare că acest lucru nu-i afectează, fiind extrem de fericiţi împreună.

Ce avere are noul iubit al Anamariei Prodan

Ronald Gavril a strâns o avere din sport, având rezultate impresionante. Acesta practică boxul la categoria mijlocie, şi a înregistrat, de-a lungul anilor, nu mai puţin de 17 de victorii, 13 dintre acestea fiind obţinute prin KO. De asemenea, acesta a înregistrat şi două înfrângeri.

Astfel, după aceste rezultate, Ronald Gavril a strâns în conturi o avere de aproximativ cinci milioane de dolari, conform spynews.ro.

Ronald Gavril s-a stabilit în 2012 în SUA, chiar în Las Vegas, oraş cunoscut foarte bine de către Anamaria Prodan, iar la 37 de ani, încă activează în boxul profesionist. Cei doi şi-au petrecut noaptea dintre ani împreună, tot în America, acolo unde recent au fost şi naşi de cununie, pentru nişte prieteni ai impresarei.

Reclamă

Recent, Ronald Gavril a oferit declaraţii despre relaţia cu Anamaria Prodan. Acesta a dezvăluit că s-a întors în ţară, după mai mulţi ani petrecuţi în SUA, mărturisind că se completează perfect cu impresara.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Reclamă 4 / 0/3

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril, conform prosport.ro.

Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată la 51 de ani

Anamaria Prodan, la 51 de ani, este mai îndrăgostită ca niciodată de Ronald Gavril. Impresara a postat o nouă fotografie alături de noul ei iubit, căruia i-a făcut o declaraţie de dragoste superbă.

Anamaria Prodan nu se mai fereşte şi şi-a declarat iubirea public pentru noul ei iubit. Impresara este în culmea fericirii alături de Ronald Gavril, după cum se poate observa din ultima postare făcută.

Anamaria Prodan l-a numit pe Ronald Gavril ca fiind fericirea ei: „Fericirea mea are doar două litere! Tu! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a transmis impresara, pe contul oficial de Instagram.

De altfel, Anamaria Prodan i se adresează lui Ronald Gavril folosind apelativul „Unicul”. Asta după ce pe Laurenţiu Reghecampf îl numea „Soarele meu”, în perioada în care erau căsătoriţi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și