Închide meniul
Foto

„Fericirea mea!” Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată la 51 de ani! Declaraţia pe care i-a făcut-o noului iubit

Publicat: 12 ianuarie 2024, 16:47

Reclamă
„Fericirea mea!” Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată la 51 de ani! Declaraţia pe care i-a făcut-o noului iubit

Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată la 51 de ani

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril/ Instagram

Anamaria Prodan, la 51 de ani, este mai îndrăgostită ca niciodată de Ronald Gavril. Impresara a postat o nouă fotografie alături de noul ei iubit, căruia i-a făcut o declaraţie de dragoste superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan iubeşte din nou şi este într-o relaţie, de puşin timp, cu Ronald Gavril. Pugilistul este cu 14 ani mai tânăr decât impresara, care are 51 de ani.

Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată la 51 de ani

Anamaria Prodan nu se mai fereşte şi şi-a declarat iubirea public pentru noul ei iubit. Impresara este în culmea fericirii alături de Ronald Gavril, după cum se poate observa din ultima postare făcută.

Anamaria Prodan l-a numit pe Ronald Gavril ca fiind fericirea ei: „Fericirea mea are doar două litere! Tu! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a transmis impresara, pe contul oficial de Instagram.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan s-a tot afişat alături de cunoscutul boxer profesionist român, stabilit în Statele Unite ale Americii. Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au fost şi naşi de cununie, în Las Vegas, pentru nişte prieteni ai impresarei.

Reclamă

De altfel, Anamaria Prodan i se adresează lui Ronald Gavril folosind apelativul „Unicul”. Asta după ce pe Laurenţiu Reghecampf îl numea „Soarele meu”, în perioada în care erau căsătoriţi.

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan! Pugilistul a confirmat faptul că se iubeşte cu impresara, dezvăluind faptul că se completează perfect cu aceasta.

Ronald Gavril nu s-a mai ascuns şi a oferit prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Acesta a declarat că a revenit în ţară, după mai mulţi ani petrecuţi în America.

Reclamă 4 / 0/3

Pugilistul de 37 de ani a dezvăluit că se completează perfect cu Anamaria Prodan, şi de asemenea, a mărturisit că relaţia lor se consolidează pe zi ce trece.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril, conform prosport.ro.

Ronald Gavril s-a stabilit în 2012 în SUA, chiar în Las Vegas, oraş cunoscut foarte bine de către Anamaria Prodan. De atunci, Ronald Gavril a acumulat mai multe milioane de dolari din meciurile de box profesionist pe care le-a disputat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și