Închide meniul
Foto

Ce cadouri îi făcea Laurențiu Reghecampf, de Valentine’s Day, Anamariei Prodan. Vedeta, singură în acest an. Mesajul transmis soțului și amantei Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 16:57

Ce cadouri îi făcea Laurențiu Reghecampf, de Valentine’s Day, Anamariei Prodan. Vedeta, singură în acest an. Mesajul transmis soțului și amantei Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

Agentul de jucători tocmai a transmis un mesaj, pe contul de Instagram, care este fără doar și poate adresat soțului ei. A făcut referire la faptul că antrenorul Universității Craiova, cu care este căsătorită din 2008, ar fi înșelat-o în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj de Valentine’s Day cu trimitere directă la Laurențiu Reghecampf

Mai toată lumea știe să iubească, însă puțini sunt cei care știu cum să rămână îndrăgostiți toată viața de aceeași persoană„, a transmis Anamaria pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, dar prima înfrățișare în proces a fost amânată. Tehnicianul își dorește să își încheie cel de-al doilea mariaj. A mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a primit cadouri extravagante de la soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai scump pare a fi cel din 2015, când Reghecampf i-a oferit o superbă vilă într-un cartier exclusivist din Las Vegas. Aceasta l-ar fi costat un milion de euro.

Citește și:

Eu i-am luat azi o inimă foarte mare, plină cu bomboane. El mi-a luat o casă în Las Vegas, într-un cartier de milionari. El e soarele meu, aerul pe care îl respir, inima şi ochii mei. E totul pentru mine! Sunt atât de mândră de el, îl divinizez!

Stăm singurei acasă de Valentine’s Day. Iubi găteşte, eu îl ajut. Restul familiei merge la petrecerea din orăşelul american. Noi o să stăm ca moşuleţii îndrăgostiţi acasă şi ascultăm Julio Iglesias”, declara atunci Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Doi ani mai târziu, impresarul a avut parte de o nouă surpriză uriașă. Soțul ei i-a făcut cadou o bijuterie pe patru roție. I-a cumpărat o limuzină Mercedes S Klase, de 200.000 de euro. A fost un nou bolid de lux care s-a adăugat colecției spectaculoase deținută de familie.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf
  • Antrenorul îi făcea cadouri de sute de mii de euro de Valentine’s Day

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și